Home / AKTUELNO / Ušla je u moju sobu i smireno rekla „Ja ovog udavih“: Komšija ispričao detalje posle jezivog ubistva u Kosovskoj Mitrovici

Ušla je u moju sobu i smireno rekla „Ja ovog udavih“: Komšija ispričao detalje posle jezivog ubistva u Kosovskoj Mitrovici

forenzicari- ubistvo

 

– Ušla je u moju sobu i potpuno smireno rekla: “Ja ovog udavih“. Pomislio sam da se šali, ali kad sam otišao do njhove sobe, video sam Slavišu kako leži pored kreveta. Pokušao sam da mu pomognem, ali već je bilo kasno – priča Milan Đurović, prijatelj Slaviše Vlaškovića (48), koga je, sumnja se, usmrtila vanbračna partnerka Mirzeta Šuntić.

Posle zločina koji se dgodio u Samačkom domu u severnoj Kosovskoj Mitrovici, Kosovska policija je uhapsila Mirzetu, koja je bila u vidno alkoholisanom stanju, saznaju “Novosti”. Tom prilikom nije negirala da je počinila ubistvo, ali se juče na saslušanju kod istražnog sudije branila ćutanjem.

Šuntićevoj je juče produžen pritvor do mesec dana.

Obdukcija u Prištini koja je u toku, pokazaće tačan uzrok smrti ubijenog Slaviše.

Komšije za osumnjičenu ženu nemaju ni jednu reč hvale.

– Samo je bilo pitanje dana kada će se ovako nešto desiti. Stalno smo ga upozoravali da se okane nje, jer je bia preke naravi i imala je vrlo čudno ponašanje. Ni sa kim u komšiluku nije imala dobar odnos – priča prvi komšija nastradalog Slaviše Božidar Spirić.

Svađa i tuča bile su, prema tvrdnjama komšija, redovna pojava između ovog para koji je neretko razdvajala i policija.

– Gotovo svakog dana bili su pijani. Mirzeta ga je napuštala i vraćala se, a tako je bilo i poslednji put kada je zvao i molio je da se vrati. Iste večeri su se posvađali, ali smo mislili da je to samo još jedna u nizu njihovih svađa – otkriva komšija Ratko.

Vlašković će biti sahranjen na mesnom groblju u Rudaru nadomak Zvečana.

Inače, pokojni Slaviša je radio u Kombinatu “Trepča” i bio je razveden. Iz tog braka ima jedno dete. Sa Mirzetom se upoznao u jednoj od gradskih kafana.

(Telegraf.rs / Novosti)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …