Home / AKTUELNO / USPROTIVILA SE OBAVEZNOJ VAKCINACIJI I DOBILA KAZNU ZATVORA- OSUĐENA DR JOVANA STOJKOVIĆ

USPROTIVILA SE OBAVEZNOJ VAKCINACIJI I DOBILA KAZNU ZATVORA- OSUĐENA DR JOVANA STOJKOVIĆ

Predsednik Pokreta Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković, juče je pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu osuđena zbog krivičnog dela „uvrede”.

Kako su iz ovog pokreta javili putem zvanične Fejsbuk strane koju možete posetiti klikom na OVU VEZU⇗, dr Stojković je osuđena zbog verbalne uvrede jednog od najglasnijih zagovornika prisilne vakcinacije.

Naime, prisilna vakcinacija potire osnovna ljudska prava, nezakonita je, protivustavna i predstavlja ozbiljnu pretnju po zdravlje dece koja su meta takve vakcinacije.

Podsećamo da je država odbila da pruži uvid u sastav inekcija koje korporacije putem korumpiranog Zdrvastvenog sistema ubacuju u vašu decu. Dok oni koji na inekcijama zarađuju imaju to pravo da sastav zadrže kao „državnu tajnu” dotle se zagovornicima sudi i za verbalni delikt ukoliko se samo usprotive takvoj kampanji.

Dr Jovana Stojković je osuđena na novčanu kaznu u visini od 75000 dinara a koju, kako navode na zvaničnoj stani – PRINCIPIJELNO NEĆE platiti!

Čak se ne radi ni samo o novcu, već su u više navrata moćnici koji sprovode kapmanju prisilne, odnosno masovne vakcinacije otvoreno govorili o tome da vakcinacija u stvari predstavlja sprovođenje u delo ideje o „smanjenju broja stanovnika na planeti”. Doslovce – vrši se masovno ubijanje, što zemlje u okupiranom položaju poput Srbije još i plaćaju novcem građanama iz državnog budžeta.

Mnogo je dokaza i upozorenja savesnih stručnjaka iz oblasti medicine, poput dr Jovane Stojković, koji pružaju materijalne dokaze o negativnim posledicama vakcinacije: dečijoj paralizi, ceebralnim bolestima, sterilitetu, padu imuniteta usled čega dolazi do autoimunih bolesti i tako dalje…

Važno je napomenuti da obaveznoj vakcinaciji ne podležu decu migranata iz islamskih zemalja koja preko Srbije putuju ka EU, iako se Srbja obavezala da im redovno pruža humanitarnu pomoć i obezbedi egzistenciju, uključujući davanje državljanstva, kuća i tako dalje.

Presuda dr Jovani Stojković u vanredno brzim okolnostima i okolnostima koje možemo svrstati u metode „prekog suda”, očigledno pokazuje da situaciji  u Srbiji postaje izrazito ekstremna. Već se otvoreno zagovara i uvodi neonacističko ustrojstvo i kontrola društva gde će se verbalnim deliktom i krivičnim prekršajem nazvati svaka reč humanosti i zdravog razuma koja se kosi sa interesima korporacija i svetskih, što ne reći, masovnih ubica koji od planete žele da naprave najveći koncentracioni logor koji je ikada postojao a čije funkcionisanje ćemo plaćati mi sami.

„U vremenu kada se opozicionari obraćaju predsedniku Skupštine sa ‘fukso’, a ona uzvraća sa dijagnozom ‘bipolarnog poremećaja’, u zemlji Srbiji se jedino osuđuje psihijatar Jovana Stojković zbog opisa ličnosti i ponašanja čoveka koji je godinama progoni zbog iznetog mišljenja, uz svesrdnu pomoć medija i državnih organa. Hvala sudiji Svetoliku Viopijavinu na ekspresnom rešavanju predmeta u roku od dva sata. U ime naroda, ako ne plati, biće joj određena kazna od 75 dana zatvora” – navedeno je u kratkom saopštenju Pokreta „Živim za Srbiju“ ovim povodom.

Krajnje je vreme da se narod pobuni protiv ovakve vlasti i neokolonijalnog položaja u koji smo tiho uvedeni, ali ne zajedno sa onima koji predvode proteste navodno protiv režima a suštinski ne kritikuju režim već zagovaraju iste ideje ropstva i izdaje. Srpski narod mora da se prene iz nacionalne kome i ovo su poslednji momenti da to učini. Jer ako to ne učinimo sada, možda ne bude nikoga ko će to moći.

Naš nestanak neće biti ni brz ni bezbolan, jer zaboravljamo da je Srbija jedna od retkih država koja je digitalizovala sve službe nadležne za obradu ličnih podataka i da je stvorena centralna baza putem koje se vrlo lako može koristiti ili zabraniti svaka aktivnost i ukinuti svako građansko pravo i sloboda koje sada smatramo prirodnim. A u stvari, putem naših digitalizovanih zdravstvenih kartona mi smo se našli u poziciji izložbenih eksponata u svetskoj mesari u kojoj svakog trenutka, ako im zatreba, mogu izvaditi bilo koji vitalni organ nama ili nekom od naših najbližih.

To predstavlja otvorenu opciju kontrolisanog krvoprolića i ubijanja svakog od nas poedinačno, bez prava da se institucionalno branimo i štitimo. Ako to već ne možemo na taj način, naša je dužnost da pronađemo onaj način koji će biti uspešan. Ne zaboravite, dr Jovana Stojković nije zbog sebe izabrala da ne plati već da odleži u zatvoru, nego zbog nas – da bi smo shvatili u kakvoj smo situaciji i da bismo se konačno probudili iz ovog mrtvog sna.

(KM novine)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …