Home / AKTUELNO / UVEDENA OBAVEZNA VAKCINACIJA ZA ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU

UVEDENA OBAVEZNA VAKCINACIJA ZA ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU

Nacionalni stožer civilne zaštite saopštio je danas, kada je u Hrvatskoj oboren novi rekord od 6.932 novo obolelih pa će zato od 15. novembra biti proširena upotreba Kovid sertifikata, koji će biti obavezni za korisnike i zaposlene u javnim i državnim službama i skupovima.

Sve osobe koje su preživele KOVID-19 pre više od 180 dana, tretiraju se kao osobe koje nisu vakcinisane i nemaju antitela, pa ako rade na budžetu u javnoj službi ili sarađuju sa njima, moraće da se vakcinišu ili testiraju (ali testove će prihvatati samo do januara).

Ministar policije najavljuje da od 4. januara (znači za 2 meseca) Kovid-sertifikati više neće obuhvatati testirane (!) što de fakto tera znači da svi zaposleni na budžetu, u javnoj i državnoj službi mora da prime ekperimentalne mRNA vakcine, kako bi zadržali posao!

Ali, kao da ni to nije dovoljno, nekoliko lekarskih udruženja (čitaj: plaćenici farmaceutske mafije) danas se oglasilo saopštenjem u kojem hitno zahtevaju još oštrije mere i uvođenje obaveznih Kovid-sertifikata za sve zaposlene u državi, pa i u privatnom sektoru!

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …