Home / AKTUELNO / Velikan srpske glumačke scene u kritičnom stanju, bori se za život..

Velikan srpske glumačke scene u kritičnom stanju, bori se za život..

Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, bori se za život…Poslednje vesti kažu da je Nikoliću i dalje ugrožen život, međutim lekari su uspeli da poprave njegovo zdravstveno stanje.

dragan- nikolic

Direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić potvrdio je za Kurir da se slavni glumac nalazi u Urgentnom centru u teškom zdravstvenom stanju, ali mu se srećom oko 23 sata stanje poboljšalo.

– Njemu je nedavno urađena operacija debelog creva i bio je pušten kući, ali se pre nekoliko dana vratio u bolnicu zbog temperature i problema sa plućima. Pošto je bio u kritičnom stanju koristio je respirator za disanje, ali srećom večeras mu je stanje poboljšano. Odvojen je od aparata za disanje, komunikativan je i oseća se bolje – rekao je prof. Ristić Kuriru.
Supruga slavnog glumca Milena Dravić neprestano je uz njega.

Velikan srpskog glumišta već neko vreme boluje od teške i opake bolesti.

Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.Tada je otkriveno da ima problema s debelim crevom. Prema pisanju medija, Nikolić se tada osećao dobro.

Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog istih problema.

(Kurir)

Check Also

VELIKI UDAR: STRUČNJACI UPOZORAVAJU DA SLEDI DRASTIČAN PAD STANDARDA..!

Poslednjih nedelja, cene osnovnih životnih namirnica i goriva drastično su skočile. Za naredni period se …