Home / IZA KULISA / DEČAK UZBURKAO JAVNOST U AMERICI: TVRDI DA JE BIO HOLIVUDSKI GLUMAC ROĐEN 1903., I DA SE DRUŽIO SA ČUVENOM RITOM HEJVORT! (VIDEO)

DEČAK UZBURKAO JAVNOST U AMERICI: TVRDI DA JE BIO HOLIVUDSKI GLUMAC ROĐEN 1903., I DA SE DRUŽIO SA ČUVENOM RITOM HEJVORT! (VIDEO)

Te 2009. godine Rian je imao tek četiri godine. Njegova majka je Cindi sasvim logično pretpostavila da se radi o bujnoj dečjoj mašti. Njen joj je sin naime počeo govoriti kako je u prošlom životu bio ne previše uspešni Holivudski glumac. No, umesto da to s vremenom prestane, Rianova je priča bila sve detaljnija. Dečak je u petoj godini počeo patiti od snažnih noćnih mora u kojima je imao vizije iz prošlog života.

500

– Jednoga dana mi je samo rekao – mama, moram ti nešto reći, opisala je Cindi Hammons trenutak u kojem joj je sin otkrio svoju tajnu koja ga je vidljivo mučila, piše Mirror.

Pričao joj je o putovanjima svetom, o druženju sa glumicom Ritom Hejvort, o tome kako je plesao na Brodveju. Bili su to detalji koje nije mogao izmisliti jer se radilo o događajima i osobama iz prve polovine 20. veka, davno pre nego što se on rodio.

Iako je Cindi odgajana kao baptistica i nije verovala u reinkarnaciju, detaljnost Rian priče podstakla ju je na istraživanje.

– Jedna fotografija promenila je sve. Bila je to scena iz filma ‘Night After Night’ koji je snimljen 1932. godine, rekla je Cindi.

Na fotografiji se nalazio je jedan od sporednih glumaca koji u celom filmu nema ni jednu rečenicu. Rajan je pokazivao u njega i govorio: ‘To sam bio ja!’

500Marti Martin

Kada se slagalica počela popunjavati, Cindi je odlučila potražiti pomoć Dr. Jima B. Tuckera, profesora psihijatrije i neurobihevioralnih nauke na Univerzitetu u Virdžiniji. On već godinama proučava slučajeve dece koja tvrde da se sećaju prošlih života. U slučajevima Kamerona Macauleija, Džejmsa Leininger i Gusa Tejlora došao je do fascinantnih pronalazaka, o čemu smo već i pisali.

Jim B. Tucker je uz pomoć filmskog stručnjaka došao do imena glumca. Bio je to Marti Martin, glumac koji se nikada nije probio među poznata lica Holivuda i koji je umro 1964. godine kao agent.

– Rianov slučaj iziskuje objašnjenje i ne može ga se tek tako otpisati. On nam je ispričao mnogo detalja o životu glumca u kojem nije mogao nigde da čita jer je bio praktički anonimus, objasnio je Dr. Tucker.

Marti Martin je prvo bio nepoznati statist u mnogo filmova. Na kraju je odustao od te karijere i postao agent (lovac na talente), a zabeležio je i nekoliko plesnih nastupa na Brodveju. Rođen je 1903. godine u Filadelfiji. Rajan je mnogo pričao o svojim sestrama iz prošlog života i zaista – Marti je imao dve sestre koje su odgovarale opisima.

I on i sestre proveli su neko vreme na Brodveju, a jedna od njih kasnije je postala veoma slavna plesačica. Rajan se takođe ‘prisjetio’ da je u prošlom životu devojke vozio na obalu okeana i uživao u pogledu na surfere. Pogodio je i da se Marti ženio četiri puta te da se po Los Anđelesu vozio u ‘finom, zelenom’ automobilu. Njegova je četvrta i poslednja supruga vozila crni auto, rekao je dečak, piše NBC Nevs.

Priča o dečaku koji se priseća prošlog života zaintrigirala je i medije. Dečak se tako pojavio u nekoliko emisija, a pre je nekoliko dana gostovao i kod Dr. Oza.

(24 sata.hr)

Check Also

“RUSKI NLO” NAPRAVIO TEŠKU POMETNJU: Može da uništava ciljeve na teritoriji Ukrajine- tuđim projektilima! (VIDEO)

General-major Ratnog vazduhoplovstva Pavlenko ispričao je kako je Su-57 u stanju, da pogađa objekte Oružanih …