Home / AKTUELNO / VELIKI PREOKRET! Davor Dragičević prebačen u jednu zemlju regiona! EVO KO GA JE PREBACIO I KAKO

VELIKI PREOKRET! Davor Dragičević prebačen u jednu zemlju regiona! EVO KO GA JE PREBACIO I KAKO

Strane tajne službe prebacile su Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona po nalogu odlazeće američke ambasadorke u BiH Morin Kormak, objavio je portal Dnevno.ba, pozivajući se na saznanja iz obaveštajnih krugova.

– Davor Dragičević je po nalogu Kormakove u noći između 30. i 31. decembra od strane stranih tajnih službi, koji su te noć boravili u Banjaluci, hitno iz tog grada prebačen u Sarajevo, odakle je dalje, po nalogu američke ambasadorke, prebačen u jednu zemlju regiona – naveo je ovaj portal.

Kako navode, u Banjaluci je 30. decembra, u noći održavanja protesta boravilo je nekoliko stranih zapadnih obaveštajnih službi, koje je trebalo da pruže logističku i svaku drugu podršku članovima grupe „Pravda za Davida“ u „zauzimanju i nasilnom svrgavanju najviših predstavnika vlasti u Republici Srpskoj“.

– Upravo je plan prebacivanja Dragičevića u jednu zemlju regiona i bio to da za njegov misteriozni nestanak, optuži aktuelna vlast u Srpskoj i forsira u medijima teza da je `vlast u Srpskoj ubila Davora Dragičevića`, s ciljem dalje kompromitacije i diskreditacije Republike Srpske i njenih institucija, a što je ovakav plan postojao još u avgustu – navodi se.

Pre šest meseci, u Ambasadi SAD u Sarajevu, Kormakova se sastala sa Davorom Dragičevićem, a ne zna se o čemu su razgovarali, ali poratl prenosi da je evidentno da su nakon tog susreta protesti u Banjaluci bili sve učestaliji, a institucije Srpske (MUP) na udaru svetskih medija.

Portal ističe i da je veoma indikativno i to da u Sarajevu već tri godine Muriz Memić vodi pravnu bitku i traži pravdu za ubijenog sina, a da ga Kormakova, uprkos nekoliko dopisa koje joj je slao, nikada nije pozvala, niti se o tome ikada oglasila.

Check Also

Putin: EU se odricanjem od ruskih energenata odlučila za sopstveno ekonomsko samoubistvo

EVROPSKA unija, odbijajući naše energente, odlučila se za sopstveno ekonomsko samoubistvo, rekao je Vladimir Putin …