Home / AKTUELNO / VEST DANA ZA RADNIKE! AKO RADITE U OVIM PREDUZEĆIMA U SRBIJI, SLEDI VAM ISPLATA 350 EVRA

VEST DANA ZA RADNIKE! AKO RADITE U OVIM PREDUZEĆIMA U SRBIJI, SLEDI VAM ISPLATA 350 EVRA

Urbanistički zavod, Ada Ciganlija i Beogradska tvrđava, danas su takođe izvršila uplatu. Očekuje se da će do kraja godine i ostala javna preduzeća tu pomoć isplati zaposlenima…

Beogradska javna preduzeća isplatila su danas svim zaposlenima jednokratnu solidarnu pomoć od 41.800 dinara, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Prema njegovim rečima, pomoć je isplaćena na osnovu Posebnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća u komunalnoj i stambenoj delatnosti koji je stupio na snagu 30. avgusta 2018. godine

– Javna i javno komunalna preduzeća potpisala su sa gradonačelnikom Beograda pojedinačne kolektivne ugovore kojima je planirana isplata solidarne pomoći zaposlenima u visini od 41.800 dinara tako da su Nadzorni odbori preduzeća i direktori doneli odluke na osnovu kojih je, dana 29.10.2018. solidarne pomoći zaposlenima u javnim i javno komunalnim preduzećima – rekao je Mladenović.

Jednokratnu solidarnu pomoć danas su isplatili “Beogradski vodovod i kanalizacija”, “Beogradske elektrane”, “Gradska čistoća”, GSP “Beograd”, “Zelenilo Beograd”, “Pogrebne usluge”, “Gradske pijace”, “Infostan”, “Gradsko stambeno”, “Parking servis”, “Beograd put”, “Veterina Beograd” i “Javno osvetlenje”.

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …