Home / AKTUELNO / VEZIVAO JE LANCIMA, ŠIŠAO DO GLAVE, GOLU DRŽAO NA TERASI: Komšije optužile supruga za zversko ubistvo u Beogradu!

VEZIVAO JE LANCIMA, ŠIŠAO DO GLAVE, GOLU DRŽAO NA TERASI: Komšije optužile supruga za zversko ubistvo u Beogradu!

Vera S. (75) iz Ripnja pronađena je mrtva u utorak ujutru u porodičnoj kući. Njenu smrt prijavio je suprug Stanoje, a zbog brojnih modrica i povreda na telu, naložena je obdukcija kojom će se utvrditi kako je nesrećna žena umrla.

forenzicari- ubistvo

Sumnjivi tragovi na beživotnom telu starice probudili su sumnju policajaca. Stanoje im je ispričao da se Vera prethodnog dana povredila dok je radila u kući.

Bračni par penzionera živeo je sam u Avalskoj ulici na obodu Beograda. Posle radnog veka koji su proveli u Francuskoj, pre nekoliko godina vratili su se u Srbiju i živeli su povučeno.

Komšije i rođaci ove porodice kažu da je Vera godinama trpela fizičko nasilje i da je Stanoje imao psihičkih problema.

– Nju smo stalno viđali u modricama. Stanoje nije imao milosti. Čak ju je vezivao lancima, šišao do glave. Golu je držao na terasi, izgladnjivao i maltretirao. Optuživao je Veru da ga vara, da se drogira, dovodi ljubavnike… Mučenica je skoro i oslepela, ali on joj nije dao mira – pričaju oni.

U višespratnici u Ripnju u kojoj su živeli nisu često primali goste, jer, navodno, nisu razgovarali ni sa svojom decom.

– Imaju dva sina i unučad. Divni su momci. Žive u Francuskoj i ne dolaze ovde uopšte, jer su u svađi sa ocem. On je jako težak čovek. Koliko znamo, godinama se leči zbog psihičkih problema. Vratili su se u Srbiju za stalno pre pet, šest godina i nastavio je po starom. Vera je jednom završila i u bolnici, pa je on išao po nju odmah da slučajno ne pobegne. Modrice je pravdala rečima – pala sam u kupatilu, udarila sam se slučajno. Ali, svi smo znali šta se zapravo događalo… – s tugom navode komšije.

Stanoje i Vera nisu bili u dobrim odnosima sa rođacima i komšijama iz Ripnja poslednjih godina.

– Pretio nam je da će nas ubiti jer mu stalno prolazimo pored kuće. Tražio je pištolj da se obračuna sa svima. Opasao je dvorište bodljikavom žicom da deca ne bi mogla da preskaču kapiju. Svi mu smetaju. Policija je dolazila više puta zbog njega, ali mu niko ništa ne može i on tera po svom – ističu oni koji poznaju ovu porodicu.

(Večernje novosti)

Check Also

NAROD I OPOZICIJA UPALI NA SEDNICU: TAJKUN I VESIĆ HOĆE DA SRUŠE NAJSTARIJI DEO BG (VIDEO)

Javna rasprava o izmenama Plana detaljne regulacije za Kosančićev venac, organizovana je samo forme radi …