Home / AKTUELNO / VOŽNJA SMRTI KOD GOLUPCA: Tri drugarice probile zaštitnu ogradu puta, sletele u provaliju i pale na drvo!

VOŽNJA SMRTI KOD GOLUPCA: Tri drugarice probile zaštitnu ogradu puta, sletele u provaliju i pale na drvo!

Ana M. iz (17) iz Golupca poginula je prekjuče u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od sela Dobra kod Golupca.

srbija-policija-uvidjaj

Do nezgode je došlo, kada je automobil „pežo 407“, kojim je upravljala Dragana Marija Predić (20) iz Majdanpeka, zbog prevelike brzine, probio zaštitnu ogradu puta, sleteo u provaliju i zaustavio se na krošnji drveta.

– Hitna pomoć je stigla 15 minuta posle nesreće, a Dragana je pokušava da pomogne drugarici. Ona nije imala veće povrede, ali je zbog šoka zadržana u bolnici – kaže sagovornik „Blica“.

U automobilu se pored Dragane i nastradale Ane M. nalazila i Marija S. koja je, takođe, zadobila lakše povrede.

Niko od bliskih ljudi devojaka iz „pežoa“ nije uspeo da sazna gde su se tačno one upitile, ni kako je do nesreće došlo.

Drugarice i drugovi poginule Ane M. na svojim Fejsbuk profilima stavili su crne profilne slike, a jedan od statusa ostao je jako upečatljiv.

„Sve bih dala da te još jednom jako zagrlim, da te poljubim… da pravimo gluposti po gradu. Stalno gledam na put, očekujući da se pojaviš i da me jako zagrliš, i da je sve ovo samo ružan san. Ne znam kako ću dalje bez tebe. Nedostaješ malecka“, napisala je jedna od drugarica Ane M.

Protiv Dragane Marije Predić biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinila teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …