Home / AKTUELNO / Vučić otvorio dušu i otkrio: „Mislim da mi je ovo poslednji mandat..“

Vučić otvorio dušu i otkrio: „Mislim da mi je ovo poslednji mandat..“

vucic

„Oni me ne bi pobedili do 2040. sasvim sigurno“, poručio je u ponedeljak, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o kritikama koje svakodnevno doživljava od opozicije, u medijima, na društvenim mrežama.

Dodao je da misli da mu je ovo poslednji mandat, ali, kako je primetio, ne zbog onih koji ga napadaju

To je, kako je rekao, njegova odluka.

– Znam da mi je rok trajanja ograničen, najverovatnije će mi ovo biti poslednji mandat i neće me srušiti tviteraši, oni sami sebe ruše svojom mržnjom – rekao je Vučić gostujuć na Pink televiziji.

Upitan ne čini li mu se da je mržnja, o kojoj često govori, inicirana i od strane vlasti, te da li možda vlast treba da doprinese spuštanju tenzija, Vučić je odgovorio:

– Možemo svakako bolje, čak i da popustimo i da tu vrstu svakovrsnog dijaloga otvorimo. Nika stvari isu crno bele, ali mislim da je većim delom krivica na drugoj stani, mada ima i naše- rekao je on.

Kako kaže, činjenica je, međutim, da je sve najčešće upereno protiv njega, da su sve kritike i ružne reči njemu namenjene, a da svako ko se usudi da stanje u njegovu odbranu mora da prođe „toplog zeca“.

– Kad neko stane u moju odbranu kreću tobož humorističke, a u stvari političke i uperene su protiv mene. Evo, recimo, Marko Đurić, čim nesto kaže odmah kreću kritike – hajde da se sprdamo s njim kako je glup, pa udri po njemu da mu nikad ne padne na pamet da stane u moju odbranu“, naveo je Vučić i dodao: „Svako ko je stao u moju odbranu morao da prođe toplog zeca, svaka privrženost meni tako se kažnjava“.

On, dodao je, time nije fasciniran ni uplašne, ne sekira se…

– Spreman sam svaki dan da odgovoram, da se borim…i nisam rekao da mi je ovo poslednji mandat zbog njih, to je moja odluka, oni me ne bi pobedili do 2040. sasvim sigurno – poručio je.

 

Check Also

SAD POČINJU ZAUZIMANJE SEVERNOG MORSKOG PUTA- MOGUĆ SUKOB SA RUSIJOM

Sjedinjene Države i njihovi saveznici žele da pojačaju svoje prisustvo na Arktiku kako bi kasnije …