Home / AKTUELNO / ZASTRAŠUJUĆE: Pogledajte šta u rimokatoličkom proročanstvu piše o Rusiji!

ZASTRAŠUJUĆE: Pogledajte šta u rimokatoličkom proročanstvu piše o Rusiji!

papa franjo

Papa Franja je krenuo u hodočašće na mesto fatimskog čuda „sa mislima o Rusiji“.

Verujem u Rusiju. Na ovo hodočašće sam krenuo sa mišlju o Rusiji. Ne samo zato što vaša zemlja zauzima posebno mesto u fatimskim proročanstvima Device Marije – rekao je papa.

Poglavar Rimokatoličke crkve je izjavio da „pridaje veliki značaj“ saradnji sa Ruskom pravoslavnom crkvom. Franja je zahvalio RPC na naporima u tom pravcu.

Rimski papa je doputovao u Portugaliju na 100. godišnjicu javljanja Device Marije u selo Fatimi. Upravo tamo, 13. maja 1971. godine, prema predanju, desilo se prvo od tri javljanja Device Marije (kako smatraju katolici) trojici pastira.

„Dama“, kako su je nazivala deca, predala je slušaocima nekoliko proročanstava koje je Vatikan priznao kao čudo.

U proročanstvu se pominje i Rusija:

„Ako ljudi ne prestanu da vređaju Gospoda, proći će malo vremena i za vreme Pija 11 će početi drugi rat, užasan. Kada vidite kako u noći zasija nepoznata svetlost, znajte da je to znak Gospoda…

Kako bi se to sprečilo doći ću da tražim posvećenost Rusije mom neporočnom srcu i pričest za iskupljenje u prvoj suboti. Ako moja zahtev bude uslišen, Rusija će se pokajati. Ako ne, ona će raširiti svoj greh po čitavom svetu, izazivajući rat i uništenje crkve.“

(rs.sputniknews.com)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …