Home / AKTUELNO / ZASTRAŠUJUĆE VESTI– USTAVNI SUD POTVRDIO: DECA SU VLASNIŠTVO DRŽAVE, A NE RODITELJA!

ZASTRAŠUJUĆE VESTI– USTAVNI SUD POTVRDIO: DECA SU VLASNIŠTVO DRŽAVE, A NE RODITELJA!

“Naša prva ćerka bila je alergična na vakcinu i svi su to znali. Uprkos tome devojčica je vakcinisana u školi nakon čega je dobila malformaciju na mozgu i cerebralnu paralizu i ubrzo umrla.”

Ustavni sud Republike Hrvatske ponovo je potvrdio kako Hrvatska država pogoduje svima, farmaceutskim lobijima, planovima depopulacije i potpune kontrole države nad decom, samo ne Hrvatima, roditeljima i deci.

Ustavni sud je naime, doneo odluku kako roditelj nema nikakvo pravo odlučiti hoće li ili ne svoje dete podvrgnuti inekciji prepunoj hemikalija i GMO štetnih spojeva zvanih vakcina.

U poslednje vreme, zbog brojnih prijava roditelja zbog štetnih posledica vakcina, roditelji Hrvatske odlučili su da žele pravo na odlučivanje kada je u pitanju zdravlje dece, no država je rekla NE, vi nemate to pravo. Pravo na tu odluku ima samo i isključivo zakon Republike Hrvatske, dakle ne čovek i ljudsko biće koje će preuzeti odgovornost ukoliko dođe do katastrofalnih posledica prisilnog vakcinisanja i samim time pogodovanja farmaceutskim lobijima, nego zakon i država koja u stvarnosti ne postoji.

Ustvani sud je jasno rekao zastrašujuću rečenicu: “Pravo deteta na zdravlje, više je od prava roditelja na (pogrešan) izbor”. U prevodu, Ustavni sud je rakao da država ima pravo više nego roditelji učiniti izbor za svoje dete, što bi značilo isto tako, da dete ne pripada roditeljima nego isključivo državi.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić bio je nešto prilagodljiviji pa je izjavio kako će ipak to pitanje poslati na javnu raspravu. No, videli smo kako javna rasprava izgleda u primeru zdravstvenog odgoja. Iako su roditelji protiv, država je odlučila suprotno.

Te političke odluke neodoljivo su u skladu s drugim depopulističkim državama u svetu kao što je naprimer Kanada u kojoj se nedavno dogodio veliki skandal. Naime, država je bez saglasnosti roditelja prisilno ubrizgala vakcinu devojčici od 14 godina, iako je ovim roditeljima nekoliko godina pre umrla ćerka u strašnim mukama kao posledica vakcine.

Naime, u Britanskoj Kolumbiji jedni roditelji su ceo sistem digli na noge zbog toga što je njihova ćerka Neuntklässlerin odvedena sa nastave i prisilno je vakcinisana, vakcinom protiv difterije, tetanusa i kašlja bez roditeljske dozvole, ali i bez informisanja roditelja.

Roditelji su izjavili kako je njihova ćerka postala meta u trenutku kada su primetili da je ona drugačija od drugih te da za razliku od drugih kolega u razredu ona nije bila vakcinisana.

Njeni roditelji isključivo su protiv vakcinisanja zbog činjenice da je njihova druga ćerka UMRLA zbog i nakon rutinske vakcinacije, tvrde.

“Naša prva ćerka bila je alergična na vakcinacije i svi su to znali. Uprkos tome devojčica je vakcinisana u školi nakon čega je dobila malformaciju na mozgu i cerebralnu paralizu i ubrzo umrla.” I sada nam žele vakcinisati i drugo dete? “Ko će nam vratiti život naše ćerke i ko će platiti za ovu vakcinuo ako se što dogodi?”, pitaju se šokirani roditelji koji su u potpunoj neverici zbog ponašanja školstva i države prema roditeljima.

“Iako su svi znali našu situaciju i iako su znali da smo mi roditelji isključivo protiv, oni su prisilno ubrizgali vakcinu u našu ćerku” govore roditelji i nadodaju kako su roditelji danas potpuno bespomoćni pred iživljavanjem sistema nad decom.

Ovo što se dogodilo u Kanadi nije izolovan slučaj već nažalost vrlo česta pojava, a po svemu sudeći to je put kojim ide i Hrvatska. Dakle, ovdje je reč o potpuno neutemeljenom pristupu i degradiranju roditelja i prisilnom oduzimanju prava roditeljima. Ko može bolje na svetu znati šta je dobro za dete ili ne ako to nisu roditelji? Hrvatski ustavni sud jasno i glasno je rekao: Država?, jer roditeljima su moguće pogreške u odlučivanju.

No što je sa hiljadama dece koja jednostavno umru od vakcine u svetu? Čije su to pogreške? Što je s hiljadama dece koja su obolela nakon vakcinisanja? Čije su to pogreške? Što je sa hiljadama sterilnih ljudi koji su to postali usled vakcinisanja? Ko je odgovoran? Šta je sa činjenicom da su vakcine neispravne, često neprovjerene i prepune hemikalija koje ljudsko telo ne smije primati? Ko je odgovoran? Šta je sa roditeljima čija su deca ostala nepokretna nakon vakcine? Čija je to krivica?

Bilo kako bilo roditelji Hrvatske i roditelji bilo koje države na planeti ne smeju dopustiti da država polaže pravo na dete koje je je samo i isključivo njihovo, prvenstveno zato što država ne preuzima odgovornost za posledice prisilnog vakcinisanja već je to u višem interesu, pa im je svejedno ako koja beba umre za taj “viši” cilj, prisilnog trovanja dece nepotrebnim, skupim i otrovnim farmaceutskim koktelima.

(4dportal)

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …