Home / AKTUELNO / ZORANOV SAUČESNIK POSTAJE SVEDOK SARADNIK!? Otkriće kako je i gde pevačica ubijena, KO JE SVE UČESTVOVAO!

ZORANOV SAUČESNIK POSTAJE SVEDOK SARADNIK!? Otkriće kako je i gde pevačica ubijena, KO JE SVE UČESTVOVAO!

marjanovic

Slučaj brutalnog ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović, koji je potresao javnost, uskoro će biti rasvetljen! Istraga došla do osobe koja bi mogla do detalja da otkrije kako je i gde Jelena Marjanović usmrćena u zamenu za blažu kaznu

Naime, u istrazi se pojavila osoba koja bi mogla da dobije status svedoka-saradnika da bi do detalja otkrila kako je i gde pevačica usmrćena, ko je sve učestvovao i ko je pomagao u prikrivanju ovog zločina.

Prema rečima izvora iz istrage, s potencijalnim svedokom se i dalje pregovara i utvrđuje se koliko zapravo zna o brutalnom ubistvu, kao i koja je bila njegova uloga u zločinu.

– Ta osoba je umešana u ubistvo, pa sad pokušava da se spase i izbegne višegodišnju robiju. Mogla bi da dobije status svedoka-saradnika ukoliko nije direktni izvršilac. Iskaz ove osobe bi bio od velike koristi u rasvetljavanju ovog slučaja jer ona očigledno zna previše detalja o samom delu. Na taj način na brutalno ubistvo pevačice konačno bi bila stavljena tačka, a svi saučesnici privedeni pred lice pravde – kaže sagovornik za Srpski telegraf.

Advokat Svetozar Vujačić kaže da posle godinu i po dana od ubistva jedino svedok-saradnik i može da reši ovaj slučaj.

Advokat Svetozar Vujačić kaže da je svedok-saradnik svojevremeno rasvetlio ubistvo Ivana Stambolića, bivšeg predsednika predsedništva Srbije, iza kojeg su stajali pripadnici „zemunskog klana“.

– Taj svedok je odveo istražne organe na Frušku goru i pokazao im mesto na kojem je telo bilo zakopano. Tek kad je pronađen leš, on je dobio status svedoka-saradnika – priča Vujačić.

– Mogao je da progovori samo neko ko sve zna, neko od pomagača ili saučesnika koji su prikrivali zločin. Da bi neka osoba dobila taj status, neophodno je da istražnim organima da 100 odsto pouzdane informacije. U tom slučaju bi tražio da bude svedok-saradnik, a on onda u dogovoru s tužilaštvom može da bude oslobođen krivične odgovornosti ili da dobije blažu kaznu u zavisnosti od toga koliko bi doprineo rasvetljavanju zločina – objašnjava Vujačić.

On dodaje da je policija na telu ubijene Jelene pronašla DNK za koji se ne zna kome pripada.

– Taj trag nije u bazi podataka, i to je problem. Ukoliko bi se taj DNK poklopio s tragovima osobe koja se nudi da bude svedok, a njegov iskaz sa dosad prikupljenim dokazima, onda bi tu sve bilo jasno – kaže advokat Vujačić.

 

 

Check Also

GORI PARIZ- DEMONSTRANTI ZAPALILI I CENTRALNU BANKU FRANCUSKE (VIDEO)

Francuska policija upotrebila je suzavac protiv demonstranata koji su se okupili u Parizu zbog donošenja …