Home / SPEKTAR / GADAFIJEV PROROČANSKI INTERVJU IZ 2011-te: 500.000 džihadista će napasti Evropu, a Mediteran će postati more haosa i krvoprolića!

GADAFIJEV PROROČANSKI INTERVJU IZ 2011-te: 500.000 džihadista će napasti Evropu, a Mediteran će postati more haosa i krvoprolića!

Libijski vođa Moamer el Gadafi je predvideo da će džihadisti iz njegove zemlje napasti Evropu ukoliko on bude zbačen sa vlasti. Ono što je zastrašujuće je činjenica da se njegovo proročanstvo ostvaruje.

isil2

Prošlo je tri godine od njegovog ubistva, a to je dovoljno da ekstremisti iz Libije zaprete da će iz Libije u Italiju poslati 500.000 terorista prerušenih u migrante kako bi napravili haos u Evropi.

NOVI POJAS GAZE

Gadafi je svoje jezivo proročanstvo izneo u svom poslednjem intervjuu u martu 2011. godine, kada su naoružani pobunjenici uz podršku NATO granata, vodili rat protiv njega.

Da podsetimo, Islamska država tada nije postojala, ali je libijski lider predvideo da će teroristi ubrzo okupirati njegovu zemlju i ostale države Bliskog istoka, odakle će ugrožavati Stari kontinent. To se sve dogodilo posle njegove smrti.

– Ako umesto stabilne vlade, koja garantuje bezbednost, ovi militanti povezani sa Osamom bin Ladenom preuzmu kontrolu, Afrikanci će masovno početi da dolaze u Evropu. Među njima će biti puno terorista. Mediteran će postati more haosa i krvoprolića – istakao je Gadafi.

“Novi pojas Gaze” bi nastao u Severnoj Africi bez njegovog strogog režima, kako je tada tvrdio. NATO je u to vreme pomagao pobunjenicama da svrgnu Gadafija posle 40 godina vladavine, ne shvativši o čemu se zapravo radi.

Inače, on je ubijen na stravičan način u rodnom gradu Sirtu u oktobru 2011. godina, sedam meseci nakon što je svedočio o onom što će se navodno dogoditi.

RIM JE META

Svetski lideri su se posle 3 godine uverili da je Gadafi bio u pravu. Džihadisti su prvo zauzeli trećinu Iraka i Sirije a onda su se proširili na Libiju, gde imaju uporište u istočnom gradu Derni. Danas prete da će na Evropu poslati pola miliona ekstremista.

– Ako neka evropska država pokrene vojnu intervenciju na naše položaje u Libiji, posebno Italija, poslaćemo hiljade brodova sa teroristima na evropsko tlo – naveo je ISIS.

Oni su prethodno upozorili da im je sledeća meta Rim, kada su prošle nedelje na obalama Sredozemnog mora odrubili glavu 21 egipatskom Koptu.

(Informer)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …