Home / SPEKTAR / ISPOVEST NAIVNE ŽENE KOJOJ JE PRAZNOVERJE UNIŠTILO ŽIVOT: VIDOVNJAK TRIŠA IZ BEOGRADA MI JE SKIDAO CRNU MAGIJU SEKSOM

ISPOVEST NAIVNE ŽENE KOJOJ JE PRAZNOVERJE UNIŠTILO ŽIVOT: VIDOVNJAK TRIŠA IZ BEOGRADA MI JE SKIDAO CRNU MAGIJU SEKSOM

vidovnjak-kristalna-kugla-magijaFoto ilustracija

Vidovanjaci u Srbiji služe se svakakvim metodama ne bi li “pomogli” napaćenim ljudima koji im se obrate, a pre svega da bi napunili svoje novčanike.

Neki od njih imaju nesvakidašnje i posve neprostojne “mere” te je tako jedan muškarac koji se predstavlja kao Triša vidovnjak, jednoj Srpkinji pokušao da skine magiju ni manje a ni više nego seksom.

Na ovaj način zapisana je najodvratnija vidovnjačka prevara, a žena koja je ovom vidovnjaku “platila” i svojim telom, sada upozorava druge da se ne upecaju jer joj je na ovaj način uništen život.

Mlada žena se, naime, zbog porodičnih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time od svog života napravila pakao. U svojoj ispovesti ona tvrdi da je samozvani vidovnjak seksualno zlostavljao, da joj je uništio brak i porodicu i da danas jedva hoda. Ona moli nekoga da vidovnjaka spreči u onome što radi.

Ova žena svoju je ispovest iznela na sajtu za prevarene žrtve vidovnjaka. Ona kaže da joj je život uništio mag iz okoline Beograda, čije je ime i navela.

– Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji, zvani Triša vidovnjak. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvesnom stanju da se skinem, stavio mi je polni organ u usta i u anus. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i moj sin sedeli ispred kuće, jer nas je pojedinačo uvodio u sobu… – napisla je ova lakoverna žena na jednom od sajtova za prevare.

vidovnjak-foto-telegrafFoto: Telegraf

Ona kaže da dugo vremena to nije mogla nikome da ispriča, da se poveri, jer se stidela svega što se desilo.

– Ostali smo bez para, ne mogu da hodam ni da se krećem ulicom, unišio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je naneo mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje telo. Radim nekontrolisane radnje. Porodicu je uništio i ne znamo šta nam se događa – svedoči ova žena ubeđena da mag i dalje na nju utiče i da je glavni krivac za njeno stanje.

Upozorava sve druge da je reč o vidovnjaku koji se reklamira kao čovek koji može da predviđa i skida magiju čak i putem fotografija.

– Verujem da će bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji – kaže očajna žena.

Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao seksom, ipak nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne. Pre šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.

Klijentkinje je nage sam kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da mora da je preuzme na sebe i to seksom sa njom. Žena je pristala i na to, da bi potom za tri tretmana, uključujući i seks, platila vidovnjaku 500 evra i dala mu i zlatni lančić.

(M.R., Telegraf)

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …