Home / SPEKTAR / JUGOSLAV PETRUŠIĆ OTKRIVA zašto su ubijeni Arkan i Giška, kakva je prava uloga Nataše Kandić, i sa kojim problemima ćemo se suočiti zbog migrantske krize! (VIDEO)

JUGOSLAV PETRUŠIĆ OTKRIVA zašto su ubijeni Arkan i Giška, kakva je prava uloga Nataše Kandić, i sa kojim problemima ćemo se suočiti zbog migrantske krize! (VIDEO)

petrusic
Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Jugoslav Petrušić Dominik, srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac. Bivši pripadnik Legije stranaca i Francuske vojno-obaveštajne službe.Čovek koji je u rukama držao najveće tajne sveta, učestvovao na brojnim ratištima i poznavao najuticajnije ljude u Evropi.

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o najnovijem ročištu na suđenju Jugoslavu Petrušiću, o stvarnoj ulozi Nataše Kandić i „Fonda za humantirano pravo“ u nametanju zločina srpskom narodu, da li Jugoslava od osuđujuće presude štite strane službe, kako su sudski veštaci i srpska kvazi-elita pomogli srpskim neprijateljima da naprave mit o srpskim zločinima.

Petrušić još otkriva, da li je Srbija imala paravojne formacije na ratištima devedesetih, zašto je važno srušiti mit o srpskim zločinima, zašto Stefan Karganović nije iskoristio novac koji je dobio da razotkrije zaveru protiv srpskog naroda, o tome kako je pripremana oružana pobuna na Kosovu.

On govori o njegovom odnosu sa Miloradom Pelemišom, o svedočenjima Šešelja i Miloševića u Haškom tribunalu, o tome zašto su ubijeni Željko Ražnatović Arkan i Đorđe Božović Giška, šta se krije iza hapšenja hrvatskog špijuna Čeda Čolovića u Srbiji, o problemima sa kojima ćemo se suočiti zbog migrantske krize, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Pogledajte video:

(Balkan info)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …