Home / SPEKTAR / Lekari iz Paraćina u čudu: Dečak(10) magnet, Božjim darom leči ljude!- VIDEO

Lekari iz Paraćina u čudu: Dečak(10) magnet, Božjim darom leči ljude!- VIDEO

Stefan Ilić (10) iz Vojnova kod Paraćina ima Božji dar, tvrde njegovi roditelji – njegove ruke mogu da izleče bolove, a njegovo telo kao magnet privlači razne predmete.

500

Njegovo telo privlači mobilne telefone, kašike, viljuške, šerpe, porcelanske tanjire…

Stefanovu nesvakidašnju sposobnost roditelji su otkrili u novembru 2014, ali misle da je ima od rođenja. U njegovoj porodici taj dar ima i njegova baka, s majčine strane. Kod nje su to otkrili tek kada su proveravali da li još neko iz porodice ima iste moći kao i on, piše “Alo”.

– Doktori za Stefana nemaju nikakvo objašnjenje. Samo kažu da nema nikakvu bolest i da mu to ne šteti. U kontaktu smo s mnogim bioenergetičarima. Oni kažu da moj sin ima veoma jaku energiju – priča dečakova majka Sanela Ilić.

Mališan zbog svoje moći nema ozbiljnijih problema, osim što su mu dlanovi uvek vreli i ako tu svoju energiju ne troši redovno, dešava se da je veoma nervozan, pa mora da se istrči, a događa mu se i da povrati.

– Mnogima je izlečio razne bolove. Stvarno je neverovatan. Na primer, kad je nekog bolela ruka, on je na nju prislonio svoje dlanove i bol je nestao za tri minuta. Dolaze nam ponekad i iz komšiluka tražeći njegovu pomoć, ali muž je protiv toga da dete previše preopterećujemo time jer je još mali – napominje Sanela.

Osim što Stefan poseduje ovu neobičnu moć, on ima sasvim srećno detinjstvo i veoma je posvećen školi, pa je stoga i najbolji učenik u odeljenju, čemu doprinosi njegova natprosečna inteligencija, tvrdi njegova mama. Mališan živi sa roditeljima i sa braćom blizancima (4).

(Alo)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …