Home / SPEKTAR / NA NEBU IZNAD AMERIKE I KANADE, POJAVILA SE VELIKA UŽARENA LOPTA: GRAĐANI U PANICI ZVALI POLICIJU! – POGLEDAJTE VIDEO

NA NEBU IZNAD AMERIKE I KANADE, POJAVILA SE VELIKA UŽARENA LOPTA: GRAĐANI U PANICI ZVALI POLICIJU! – POGLEDAJTE VIDEO

meteor
U utorak uveče, na nebu iznad Amerike i Kanade, pojavila se velika užarena lopta koja je padala ka zemlji velikom brzinom, a građani koji su ovu pojavu videli, bili su ubeđeni da je pao neki putnički avion, jer se prvo čuo veliki prasak, a onda i ova svetlosna pojava.

Građani koji žive u gradovima poput Toronta, Merilenda, Montreala, Nju Džerzija i Njujorka masovno su zvali policiju. Pojedini koji žive u Torontu su smatrali da je avion pao u luku zbog velikog praska koji se čuo.

Naučnici veruju da je u pitanju asteroid ili deo komete, ali još uvek nema informacija da je došlo do udara “sa zemljom”.

Pogledajte video napravljen u Njujorku i procenite sami da li je reč o avionu, kometi, asteroidu, ili pak nekom neidentifikovanom letećem objektu:

 (Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …