Home / SPEKTAR / Na ovom proizvodu možete da se obogatite i zaradite 10 puta više od uloženog!

Na ovom proizvodu možete da se obogatite i zaradite 10 puta više od uloženog!

Temu o tome kako u Srbiji najlakše možete da se obogatite nastavljamo pričom o najprofitabilnijem proizvodu posle – fotografije (koja se prema istraživanju ekipe Telegrafa pokazala prilično unosnim poslom).

bogatasi- novac- milioneri 1

Uz napomenu da ovim tekstovima, bez trunke malicioznosti, isključivo želimo da ukažemo na to koji bi poslovi mogli da se pokažu kao unosni, i kako biste na brz način možda mogli da dođete do novca o kojem ste sanjali, počinjemo priču o – kafi!

Telegraf je već pisao o frapantnoj razlici nabavne i prodajne cene kafe, te one koji nas prate, ovaj izbor proizvoda nimalo ne čudi.

Naime, dok je nabavna cena kafe espreso 15 dinara (tačnije 2.200 dinara po kilogramu), šoljica kafe koju nam serviraju u bilo kom od prestoničkih kafića je najmanje – 150 dinara!

Prosto poređenje podataka koje smo dobili u firmi koja se bavi veleprodajom sa jednom popodnevnom kafom ispijenom u centru dovodi nas do još prostije računice prema kojoj čista zarada iznosi 1.000 odsto, ili čak 10 puta.

– To znači da pet ispijenih kafa sa drugaricama u najobičnijem restoranu društvo dođe 750 dinara, a da je realna cena ove ture zapravo 75 dinara. O većem broju ljudi suvišno je i pričati.

Zvuči više nego obećavajuće za sve one koji žele da zarade, a ne razmišljaju gubitnički žaleći se na nečiju zaradu ili odustajući od ma kako riskantne “akcije” pre nego što je počela.

Kako ovaj tekst ne bi bio protumačen kao agitacija protiv kafedžija napomenućemo da znamo da mesečni troškovi za pristojniji lokal od 50 kvadrata iznose više od 200.000 dinara, kao i da je zarada u ovoj vrsti posla varljiva i da jedan dan mogu da zarade duplo više od prosečne srpske plate, a već sutradan ništa.

Ali važno je rizikovati, barem tamo gde razloga za rizikovanje ima.

Dakle, ovo nije priča o kafedžijama i tome ko od njih i koliko zarađuje, ovo je jednostavno ohrabrenje svima koji žele da nađu načina da dođu do novca o kojem su sanjali, da to i učine.

(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …