Home / SPEKTAR / NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE NJENO PROROČANSTVO: MATI ISIDORA JE PREDVIDELA TERORIZAM, MASAKRE I SILOVANJA! (VIDEO)

NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE NJENO PROROČANSTVO: MATI ISIDORA JE PREDVIDELA TERORIZAM, MASAKRE I SILOVANJA! (VIDEO)

mati-isidoraMati je iz svog ugla još 2001. godine dala predstavu svega što se u poslednje vreme dešava

Mati Isidora iz manastira Sisojevac u Paraćinu besedila je u maja 2001. godine sa manjom grupom poklonika o poslednjim vremenima. Nakon svega što se dešava u poslednje vreme, njena priča aktuelna je i danas, možda čak više nego ikada!

Mati je iz svog ugla još 2001. godine dala predstavu svega što se u poslednje vreme dešava. Ona je najavila zemljotrese, poplave, ratove, nemaštinu, suše, i naglasila da će Bog suditi narodima, a narod će se namučiti.

U Srbiji se od poplava, preko masovnog masakra u Ivanči, u kojem je Ljubiša Bogdanović ubio 13 ljudi, koji je proglašen za najstrašniji na Balkanu dogodilo mnogo silovanja, ubistava, nesreća.

Među njima su i ovi koji su potresli Srbiju u poslednjih mesec dana, poput masakra u Žitištu, u kojem je Siniša Zlatić oduzeo život petoro ljudi, i ranio više od 20, ali i silovanje i svirepo ubistvo trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, koju je ubio monstrum Vladica Rajković iz sela Vratarnica kod Zaječara.

Ako se osvrnemo i na situaciju u svetu, gde su učestali teroristički napadi, počevši od Pariza u kojem je stradalo više od 130 ljudi, Brisela, Istanbula, Nice, izgleda da se proročanstvo mati Isidore ostvaruje danas više nego ikada.

Evo šta u besedi priča mati Isidora:


(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …