Home / SPEKTAR / OVAJ STARAC, MALO PRE SVOJE SMRTI, ZAMOLIO SINA DA SVETU PRENESE NAJVAŽNIJU PORUKU OD BOGA I TVRDI DA MU JE BOG POKAZAO RAJ I PAKAO (VIDEO)

OVAJ STARAC, MALO PRE SVOJE SMRTI, ZAMOLIO SINA DA SVETU PRENESE NAJVAŽNIJU PORUKU OD BOGA I TVRDI DA MU JE BOG POKAZAO RAJ I PAKAO (VIDEO)

Ovaj starac, malo pre svoje smrti, zamolio je svog sina da mu pomogne da svetu prenese najvažniju poruku, poruku od Boga.

starac-sin-bolesnik-umiruci-postelja

Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu – da svetom podeli njegovu poslednju poruku, poruku o Bogu.

Herbert Brum je umro ubrzo nakon što je ovaj snimak objavljen na Youtube-u, a njegov sin održao je obećanje, podelio je očevu poruku, poslednju i najvažniju.

Herbert je bio čuvar i kao takav znao je puno o sigurnosti. Ali, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

„Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grešnom svetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja“, kazao je umirući starac, dodajući kako je „sva sigurnost u Bogu“.

Raj je stvaran, ali i Pakao, poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu poslednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.

„Bog mi je pokazao trenutak Raja. Video sam anđela„, ispričao je starac obuzdavajući suze.

Ali video je i Pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mesto.

„Pakao je strašno, strašno mesto. Ne želim videti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje hiljada glasova, svi u isto vreme“, ispričao je drhtavim glasom.

„Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje poverenje i ljubav u novac, kuće… samo je Bog stalan i nepromenjiv“.

Pogledajte video:


(Dnevno)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …