Home / SPEKTAR / OVO NIJE DOKTOR, OVO JE MONSTRUM: UKRAJINSKI LEKAR OTKRIO NA KOJI NAČIN JE UBIJAO RUSKE BORCE IZ DONBASA NA SVOM OPERACIONOM STOLU!

OVO NIJE DOKTOR, OVO JE MONSTRUM: UKRAJINSKI LEKAR OTKRIO NA KOJI NAČIN JE UBIJAO RUSKE BORCE IZ DONBASA NA SVOM OPERACIONOM STOLU!

ukrajinski-lekar-anesteziolog-Aleksandar-Černov
Ima ljudskih čudovištva u svim zemljama i narodima, ali su ukrajinska nešto posebno.

Ukrajinski lekar-anesteziolog Aleksandar Černov pohvalio je u emisiji Ukrlife.tv da je ranjene borce iz Donbasa, koji bi se našli na operacionom stolu za koji je on bio zadužen, „ubijao medikamentima“.

Naglasio je da ih je smatramo neprijateljima i ustvrdio da je pravio takve koktele preparata za koje bi samo izuzetno ozbiljna ekspertiza mogla utvrditi da su napravljeni sa namerom da ubiju.

Još je objasnio: „To na prvi pogled može izgledati kao infakrt ili moždani udar. A može i da bude ono: disao, disao, pa prestao da diše“.

Posebno je ustvradio: „Mnogi lekari žive u uverenju da su oni i medicina izvan politike. Međutim, zaboravljaju da Hipokratova zakletva ne oslobađa od krivične odgovornosti za pomaganje teroristima“.

(fakti.org)

Check Also

OTAC MI JE UBRIZGAO ŠPRIC KRVI ZARAŽENE HIV-om: IMAM SIDU, A SAD SAM SAZNAO I ZAŠTO JE TO URADIO.. (VIDEO)

Kada je otac Brajana Džeksona ubrizgao svom sinu špric pun krvi zaražene sidom, nadao se …