Home / SPEKTAR / PREDVIDEO JE SVE EKONOMSKE KRIZE: AMERIČKI EKONOMISTA UPOZORAVA DA TEK SLEDI HAOS U SAD I EVROPI (VIDEO)

PREDVIDEO JE SVE EKONOMSKE KRIZE: AMERIČKI EKONOMISTA UPOZORAVA DA TEK SLEDI HAOS U SAD I EVROPI (VIDEO)

m-amstrong
Martin A. Armstrong predviđa da će najveći neredi u Evropi izbiti kada 2017. godine dođe do raspada penzionog sistema

Američki ekonomista Martin A. Armstrong, koji je predvideo sve ekonomske krize još 1987. godine, nema lepe vesti u svojoj prognozi za godine koje slede.

SAD i Evropa će po njegovim predviđanjima doživeti veliki pad i ući u ogromne probleme.

Armstrong tvrdi da će globalna dominacija SAD-a u potpunosti nestati u narednih 70 godina, a da će veliki igrači postati azijske zemlje.

Evropsku uniju, po mišljenju Armstronga, već narednih godina očekuju veliki klasni nemiri. Štednja u EU je prema njegovom mišljenju usmerena protiv naroda, a “cela situacija podseća na period posle I svetskog rata, kada je u Nemačkoj došao na vlast Adolf Hitler”.

Armstrong upozorava i to da će izbiti veliki neredi jer Evropljani, za razliku od Amerikanaca u vreme Velike depresije, očekuju da će države stati iza njih i pomoći im.

Najteži udarac Evropi zadaće raspad penzionog sistema.

– Evropske države ponašaju se po “Poncijevoj šemi”, operezujući mlade da bi finansirali starije, i zapravo se nikada neće vratiti sopstveni dugovi. Kako su nacije sve starije, više nema dovoljno “investitora” penzionih sistema. Kada ljudi u 65. godini shvate da njihovih penzija nema, nastaće haos! Očekujem da će se to u Evropi dogoditi već 2017. godine – rekao je Armstrong.

Detaljnija predviđanja Martina A. Armstronga za naredne godine pogledajte u videu:


(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …