Home / SPEKTAR / SRBIJA ĆE BITI JAČA OD ŠVAJCARSKE?! PROROČANSTVO SRPSKOG ASTROLOGA ZA 2016. ZAPALILO SRBIJU…

SRBIJA ĆE BITI JAČA OD ŠVAJCARSKE?! PROROČANSTVO SRPSKOG ASTROLOGA ZA 2016. ZAPALILO SRBIJU…

2015. godina broji svoje poslednje dane, a mnogi u Srbiji puni nade, ali i zebnje iščekuju 2016. godinu. Šta nas čeka u narednoj godini u političkom životu za Telegraf.rs otkriva poznati srpski astrolog Zlatko Zlatković. On je za naš portal izradio natalnu kartu i evo šta je predvideo da će se događati sa platama, penzijama, dinarom i koja će partija biti dominantna na političkom nebu Srbije!

500

– Verovali ili ne, našoj zemlji predstoji dobra i plodna godina, pored svih dešavanja oko nas i u svetu. Porast standarda, jačanje dinara, povećanja penzija, plata, prihoda i stabilnosti..kao oaza u pustinji. Srbija se približava kraju tridesetogodišnje karme koja nas je potpuno iscrpela na svaki način. Svi ćemo konačno osetiti boljitak i dolazak dobrog i stabilnog vremena. Privreda će jačati, kao i ekonomija, a dolaziće još više stranih investitora – tvrdi on.

Astrolog Zlatković dalje kaže da sve ono što je bio samo srpski san biće ostvareno u Novoj godini!

– Sledi još više prelepih radosnih vesti od naših sportista, koji će i na olimpijadi osvojiti više medalja nego ikada, umetnici takođe, kao i mladi na studentskim i školskim takmičenjima.

Kada je u pitanju politički život Srbije on kaže:

500

– Naravno, biće izbora, mislim u proleće 2016. godine. Međutim SNS će osvojiti skoro isti broj glasova kao i ranije, SPS takođe. Dakle, što se vlasti tiče ne vidim kardinalne promene, osim što će dosta ministara biti izmenjeno. Prosveta i medicina, konačno će krenuti na bolje, kao i socijalni uslovi, konkretno zapošljavanje i smanjenje broja nezaposlenih. Opozicija će biti i dalje razjedinjena. Dakle nama sledi jako dobra godina – tvrdi Zlatko.

– Naravno, mogu se osetiti manji zemljotresi oko Kraljeva u martu mesecu, na jugozapadu zemlje takođe. Leto će biti veoma toplo, verovatno i najtoplije u istoriji. Policija će funkcionisati veoma dobro, a kao rezultat toga, biće smanjenje kriminala i korupcije – završava svoju prognozu za naš portal ovaj astrolog.

(Marina Bojić, Telegraf)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …