Home / SPEKTAR / ŠTA JE TO SLOVENAČKOG TAKMIČARA ODVUKLO NA DNO-Posle skoka izranja iz reke tražeći pomoć, a potom nestaje u vodi.. Čudna zver snimljena u Drini pored Andreja? (VIDEO)

ŠTA JE TO SLOVENAČKOG TAKMIČARA ODVUKLO NA DNO-Posle skoka izranja iz reke tražeći pomoć, a potom nestaje u vodi.. Čudna zver snimljena u Drini pored Andreja? (VIDEO)

500Andrej Beuc (34) iz Slovenije, nestao je posle tragičnog skoka u Drinu a za njegovim telom se i dalje traga.

Kamere su zabeležile skok Andreja Beuca i z više različitih uglova, a na snimcima se tačno vidi kako posle skoka izranja iz reke tražeći pomoć, a potom nestaje u vodi, posle čega mu se gubi svaki trag.

Neki su i primetili kako se pored njega vide još neki obrisi, pa je počelo da se nagađa da je u pitanju som, za kog je u ovom delu Drine poznato da zna da odvuče plivače na dno .

Na snimcima se može videti kako Andrej izranja tražeći pomoć, a u isto vreme na nekoliko metara od njega izranja tajanstveno biće. Da stvar bude još misterioznija, Andrej i ovo stvorenje, posle toga, istovremeno uranjaju u Drinu, a posle svega nekoliko sekundi dolaze ronioci koji nisu uspeli da spasu nesrećnog Slovenca.

Međutim, ovog puta na Drini u Zvorniku dogodilo se nešto što je bilo presudno da se njegov skok okonča tragedijom. Sumnja se da je Beuc u vodu ušao raširenih ruku, jer nije uspeo da ih skupi i da je najverovatnije glavom udario u dno.

Nakon ovog incidenta, takmičenje skakača, koje je u Zvorniku organizovano posle 25 godina, prekinuto je.

Dosad je Beuc uspešno skakao i sa Starog mosta u Mostaru, u Neretvu, koja je poznata kao veoma hladna i “neprijateljska” reka. Na društvenim mrežama povela se polemika da li je Andrej pri skoku u Drinu uradio nešto drugačije, zbog čega je potonuo. Jedni tvrde da je skočio na isti način, a drugi to demantuju rečima da je najvažnije šta je uradio pod vodom s rukama, što se ne može videti ni na jednom snimku.

Pogledajte snimke na kojima je prikazano kako je izgledao njegov skok sa Starog mosta u Mostaru 2014. i 2015. godine i kobni skok u Zvorniku:(Kurir, Telegraf)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …