Home / SPEKTAR / TEŠKO NAMA AKO JE OVO JEZIVO PREDVIĐANJE TAČNO: “29. JULA SUNCE ĆE POSTATI CRNO, ISUS ĆE SIĆI NA ZEMLJU” (VIDEO)

TEŠKO NAMA AKO JE OVO JEZIVO PREDVIĐANJE TAČNO: “29. JULA SUNCE ĆE POSTATI CRNO, ISUS ĆE SIĆI NA ZEMLJU” (VIDEO)

Da li želite prvo da čujete dobre ili loše vesti? Dobre su da nećete morati da kupujete poklone za Novu godinu, a loše da će stiže smak sveta 29. jula.

planete- kosmos- armagedon

Predviđanja o kraju civilizacije, neizbežan su deo gotovo svih kultura i tradicija. Od onih biblijskih, do raznih proročkih, tek, gotovo da nema dana kada nas ne sačeka novi detalj o konačnoj propasti čovečanstva.

Tako se ponovo oglasila ekipa sa sajta koji se bavi sumrakom civilizacije i koja do sada nije pogodila baš ništa, da nas upozori da nam se bliži sudnji dan i to već 29. jula. Spremite se, stiže Armagedon

Naime, ekipa sajta „End Time Prophecies“ upozorava u svom novom snimku da će se upravo ove godine dogoditi smak sveta. Doduše, nije im za verovati jer je ista ekipa predvidela da će nas asteroid udariti 6. maja (a nije), kao i da će Barak Obama u junu otkriti da je Antihrist (što nije uradio).

Prema njihovim najnovijim tvrdnjama 29. jula nas očekuje smak sveta i to ne bilo kakav: Isus Hrist će drugi pu doći na zemlju što će se dogoditi u isto vreme kada se pomere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

“Zemlju će pogoditi neverovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mesec potpuno izokrenuti. Zvezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomeriti sa svog mesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu“, navodi se u videu.

Mnogima je upravo ovaj video poslužio kao odlična ideja za šalu, pa su u komentarima iznosili svoja razmišljanja i želje šta bi zaista radili u slučaju da se krajem meseca dogodi „smak sveta“.

(B92)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …