Home / SPEKTAR / TURSKI PILOTI TVRDE DA JE PORED NJIH PROLETEO NLO: VIDELI SMO VANZEMALJCE U LETELICI SA ZELENIM SVETLOM!

TURSKI PILOTI TVRDE DA JE PORED NJIH PROLETEO NLO: VIDELI SMO VANZEMALJCE U LETELICI SA ZELENIM SVETLOM!

nlo- ufo- avion– NLO zelenih svetala proleteo je 2.000 do 3.000 stopa iznad nas, a onda je odjednom nestao. Pretpostavili smo da je letelica povezana sa vanzemaljcima jer nismo znali šta bi moglo da bude – rekla su dva pilota

Turski piloti sasvim su sigurni da su, dok su leteli iz Bodruma 19. maja, na visini od 2.000-3.000 stopa iznad njihovog aviona, videli objekat obasjan zelenim svetlima za koji veruju da je NLO.

– NLO zelenih svetala proleteo je 2.000 do 3.000 stopa iznad nas oko 11.30 sati po lokalnom vremenu, a onda je odjednom nestao. Pretpostavili smo da je letelica povezana sa vanzemaljcima jer nismo znali šta bi moglo da bude – rekla su dva pilota po povratku na aerodrom.

U pomenutom trenutku, njihov avion nalazio se iznad Istanbula na visini od 17.000 stopa. Pola sata kasnije sleteli su na aerodrom Ataturk u Istanbul.

Međutim, iz Generalnog direktorata aerodroma negiraju izjave pilota jer, kako kažu, njihovi radari nisu registrovali ništa nalik NLO-u, prenosi Hurijet Dejli Njuz.

(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …