Home / TEMA DANA / Bivši savetnik vlade SAD: Zapadna civilizacija je najveći akter ratnih zločina u istoriji čovečanstva!

Bivši savetnik vlade SAD: Zapadna civilizacija je najveći akter ratnih zločina u istoriji čovečanstva!

Piše: Pol Krejg ROBERTS
DOŠLO je vreme kada je sramota biti Amerikanac.

Roberts

Naša zemlja ima već četvrtog uzastopnog predsednika koj je ratni zločinac.
Bil Klinton – natovska bombardovanja Jugoslavije.

Džordž Buš-mlađi – vojne intervencije protiv Avganistana i Iraka, vazdušni napadi na teritorije Pakistana i Jemena.
Barak Obama – iskoristio NATO za uništenje Libije i poslao plaćenike da razaraju Siriju.

Donald Tramp – napao Siriju i tako postao atni zločinac na samom početku vladavine.
Zajedno sa evropskim, kanadskim i australijskim vazalima Vašingtona, u tim ratnim zločinima su učestvovale i Ujedinjene nacije. Možda bi zato trebalo pred ratni tribunal – zajedno sa SAD, Evropskom uijom, Australijom i Kanadom – trebalo izvesti i Ujedinjene nacije.

Zločini četvorice predsednika SAD doveli su do pogibije i ranjavanja miliona civila. A milioni izbeglica, koji su stigli u Evropu, Veliku Britaniju, SAD, Kanadu i Australiju – doneli su sa probleme.

Obratimo pažnju na beskrajno neopravdano policijsko nasilje policije prema građanma SAD.
Policija u SAD izvrši više ubistava nego bilo ko drugi. Za razliku od nasilja bandi trgovaca drugom, koje se međusobno bore za teritorije, policijsko nasilje ima samo jedan uzrok – ljubav prema nasilju.

Nasilje – to je Amerika. Amerika je – nasilje.
Maloumni liberali krive vlasnike oružja, ali nasilje uvek dolazi – iz Vlade.

Nisu vlasnici oružja delimično ili potpuno uništili osam zemalja. Nasiljem se – i to na račun poreskih obveznika – bavi vlada SAD.

Počev od debila Klintona, svaka vlada SAD je kršila sporazume sa Rusija usmerene na smanjivanje napetosti i rizika termonuklearnog rata, ili čak istupala iz njih.

Vašington lažima objašava svoja agresivna dejstva protiv Rusije, uključujući postavljanje PRO na granici sa Rusijom, tvrdeći da je to neophodno da bi se Evropa zašttila od (nepostojećih) iranskih atomskih raketa.

Obamin režim je nastavio sa laganjem.

 

Znate li da je Rusija toliko moćna, a naša elektronska špijunaža i CIA tako slabe i bespomoćne da je Rusija odredila ishod predsedničkih izbora u SAD?
Jeste li čuli, možda i hiljadu puta, da je Rusija izvršila vojni upad u Ukrajinu (a marioneta SAD sve do danas sedi u Kijevu)?

Ne treba ima koeficijent inteligencije iznad 90 da bi se shvatilo: da je Rusija vojno udarila na Ukrajinu – nje više ne bi bilo.
Znate li zašto je predsednik Rusije, koji je po internacionalnim anketama najpoštovaniji lider u svetu, po mišljenju Hilari Klinton „novi Hitler“?

Mi sada za direktora CIA imamo sramnog Trampovog čoveka Majka Pompea koji je najtuplji čovek u SAD. To je idiot prve vrste.
Taj debil je optužio Džulijana Asanža za povezanost sa diktatorima i da tobože uz pomoć Rusije podriva američku hegemoniju. A sve zbog toga što Vikiliks publikuje mterijale iz zvaničnih izvora koji razotkrivaju zločinačko držanje vlade SAD.

Vikiliks ne krade dokumente, već ih dobija od nformatora koji više neće da trpe nemoral i laži vlade Sjedinjenih Država.

Šta da radimo, šta svet da čini kada SAD imaju kompletne idiote poput direktora CIA, presednika SAD, savetnika za nacionalnu bezbednost, ministra odbrane, državnog sekretara, ambasadora u Ujedinjenim nacijama, urenika New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC?

Kina ili Rusija u stanju su da unište Sjedinjene Države. Zajedno mogu da Severnu Ameriku učine nepodesnom za život do kraja veka. Zbog čega onda vašingtonski idioti provociraju moćne nuklearne sile?

Odgovor: Vašington – to je gomila debila koji žive izvan realnosti. Kada Satana-2 (ruska interkontinentalna raketa Sarmat) stigne do Vašingtona – najveća grupa nedotupavnih prestaće da postoji.

Svet će odahnuti sa olakšanjem.

(Agencije)

Check Also

HRVATSKI ISTORIČAR: „KOLIKO GOD NA CELOM BALKANU KOPAMO DALEKO U PROŠLOST, NAILAZIMO SAMO NA SRPSKE TRAGOVE- SKADAR JE BIO SRPSKI KRALJEVSKI GRAD, A ALBANCI SE POJAVLJUJU TEK U 11-om VEKU!

„Suživot Srba i Albanaca preko je potreban, ali on se ne može graditi na lažima, …