Home / TEMA DANA / BRUTALNO ISKREN GOVOR VLADIMIRA PUTINA: Evropa je prestala da veruje u Boga i okrenula se Sotoni! (VIDEO)

BRUTALNO ISKREN GOVOR VLADIMIRA PUTINA: Evropa je prestala da veruje u Boga i okrenula se Sotoni! (VIDEO)

putin

 Najveća opasnost za Ruski identitet je povezana sa procesima koji se događaju van Rusije. Oni uključuju međunarodne odnose, moral i druge aspekte.

Vidimo da su Evro-atlanski savezi odbili svoje logične puteve, a ti putevi su hrišćanski, koji su baza zapadne civilizacije. U tim zemljama, tradicija i identitet su ugašeni. Nacionalni, religijski, kulturalni, pa čak i polni identiteti se već relativizuju.

Njihove politike plaše porodice sa puno dece, kako bi ih mogli izjednačavati sa homoseksualnim partnerstvom.
Vera u Boga, postaje jednaka veri u Sotonu. Ovakva politička korektnost stranaka, dovodi do legetimizacije i propagande pedofilije.

Ljudi u Evropi su postali preplašeni i posramljeni govoriti o povezanosti sa svojom verom. Hrišćanski praznici se nastoje relativizirati, kako bi svi koji ih slave bili ismejani.

Ovakva privatizacija kulture donosi veliku demografsku i moralnu krizu zapada. Najveći dokaz moralne krize su reproduktivne slobode.

Ne može, zapad ‘opstati’ dovodeći imigrante u svoje zemlje.

Bez hrišćanskog morala, koji je duboko usađen u ljudima hiljadama godina, izgubiće se ljudsko dostojanstvo. Zbog toga mi smatramo da je prirodno, da očuvamo te moralne vrednosti.

Moramo imati poštovanja prema svim manjinama, ali u isto vreme ne smemo smanjivati prava većine.
Na nacionalnom nivou, moramo braniti svoj suverenitet. Iz svetske perspektive, SAD-e su postale žrtve novog identiteta.

Pogledajte video:

(Benjamin K./croative.net)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …