Home / TEMA DANA / Dr Dragan Petrović u intervjuu – Vučić će odgovarati pred Bogom i pred budućim pokolenjima! (VIDEO)

Dr Dragan Petrović u intervjuu – Vučić će odgovarati pred Bogom i pred budućim pokolenjima! (VIDEO)

dragan-petrovic

 PROJEKAT ALEKSANDAR VUČIĆ

„On prestaje da bude običan čovek od krvi i mesa, on prestaje da bude čak i političar. Za Aleksandra Vučića (meni je žao što ovo govorim, ja sam profesionalac i građanin Srbije, patriota – tako se osećam) moram da govorim nešto o tome, ne zato što se ja bavim žutom štampom, nego sabiramo suštinu…

Dakle, za njega je vezan dalji proces okupacije Srbije i sprovođenje najnepopularnijih mera, ne samo što nisu popularne te mere su katastrofalne za naš narod, za našu državnost! Dometi projekta Aleksandar Vučić daleko prevazilaze granice Srbije.“
***
Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin dr Dragan Petrović, doktor nauka iz oblasti političke geografije i iz oblasti istorije.

Diplomirao je na četiri fakulteta na beogradskom državnom Univerzitetu i to na ekonomiji, istoriji, političkim naukama i sociologiji.

Završio je dve postdiplomske studije na Političkim naukama, iz oblasti međunarodnih odnosa i na Ekonomskoj geografiji i odbranio dve magistarske teze. Stručnjak je za geopolitiku i za međunarodne odnose.

Stalno je zaposlen u Institutu za međunarodnu politiku i privredu u Beogradu, kao naučni savetnik, gde se pored celine međunarodnih odnosa bavi posebno Rusijom i postsovjetskim prostorom kao primarnom oblašću, a potom i Francuskom. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Pogledajte video:


(Izvor: BALKAN INFO – Zvanični kanal)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …