Home / IZA KULISA / GRČKI MITROPOLIT OTKRIO, A NAŠA CRKVA ĆUTI: „MEĐUNARODNI GEJ LOBI RADI NA IZMENI ČOVEČANSTVA“

GRČKI MITROPOLIT OTKRIO, A NAŠA CRKVA ĆUTI: „MEĐUNARODNI GEJ LOBI RADI NA IZMENI ČOVEČANSTVA“

starac- monah- svestenik

Sodomiti ne kriju da žele da nametnu izopačenost kao varijantu norme, pri čemu je njihova propaganda usmerena na učenike mlađeg školskog, pa čak i predškolskog uzrasta.

Kako prenosi AgionOros pozivajući se na grčki portal Agioritikovima nevladine organizacije koje se finansiraju iz inostranstva podnele su tužbu protiv bogoslova koji je pozivajući se na Sveto Pismo i naučna istraživanja prenosio učenicima informacije o tome da homoseksualizam predstavlja izopačenost.

Istovremeno, same nevladine organizacije se u saradnji s ministarstvom obrazovanja aktivno bave „seksualnim prosvećivanjem“ đaka, bez obzira na proteste pedagoga i roditelja.

Nije slučajno to što je gej parada u Atini ove godine održana pod parolom „Problem obrazovanja“. Pod „obrazovanjem“ organizatori shvataju „školsko obrazovanje, vaspitavanje, poučavanje primerom i obrazovnu kulturu društva“. Osim toga, oni ukazuju na problem „društvenog priznavanja“ LGBT zajednice u Grčkoj.

Angelos Skribas, član društva „Raznobojna škola“ ističe potrebu za prevladavanjem „duboko ukorenjenog u grčkoj društvenoj svesti stereotipa muškarac – žena“. Zbog toga nevladine organizacije dele odgovarajuću propagandnu literaturu pedagozima, đacima i roditeljima.

Po mišljenju Kalavritskog mitropolita Amvrosija ministarstvo obrazovanja Grčke „izvršava tuđe naloge. Strani centri moći rešavaju sva pitanja umesto samih Grka“.

Mitropolit Amvrosije je izrazio mišljenje da „međunarodni gej lobi“ radi na izmeni čovečanstva po etapama.

Vladika je kao primer naveo stranicu iz udžbenika na grčkom jeziku koji je štampan u Kanadi. U njemu se istopolni parovi koji vaspitavaju usvojenu decu predstavljaju kao varijanta norme.

Grčka „LGBT zajednica“ zaista dobija značajnu podršku i finansijsku pomoć iz inostranstva. Ambasade 29 zemalja, uključujući Belgiju, Francusku, Nemačku, Estoniju, Veliku Britaniju, SAD, Izrael, Kanadu, Litvaniju, Letoniju, Holandiju, Španiju i Italiju podržale su gej paradu, koja je 10. juna održana u Atini.

Diplomate su lično učestvovale u „paradi ponosa“. Osim toga, u procesiji su učestvovali bivši ministar obrazovanja Nikos Filis i drugi članovi vladajuće partije SIRIZA.

(IZVOR: Pravoslavie.ru)

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …