Home / TEMA DANA / DVERI OTKIVAJU: OVO JE PLAN VLASTI ZA PREDAJU KOSMETA U TRI TAČKE..

DVERI OTKIVAJU: OVO JE PLAN VLASTI ZA PREDAJU KOSMETA U TRI TAČKE..

1. Pristati na sve što traže Albanci i Zapad, ali folirati narod da se radi o mučnim pregovorima;
2. Izazvati haos na severu Kosova, ali za taj haos unapred okriviti opoziciju;
3. Predstaviti se narodu kao mirotvorac koji mora dati Kosovu stolicu u UN zarad mira.

Već dva dana traje orkestrirana kampanja koja ima za cilj da odgovornost za sve ono što Vučić radi prebaci na opoziciju i da se gorenavedeni plan od tri tačke sprovede u delo.

Prva tačka: Vučić je već odavno obećao Zapadu sve, ali mu je potrebno da polako pripremi narod pričom o mučnim pregovorima, o 5:0 u Briselu koji su u stvari značili potpunu predaju srpskih institucija, o borbi za osnivanje ZSO koja je svakako predviđena Ustavom lažne države Kosovo i najnovijom pričom o tome kako na Kosovu nemamo ništa pa će biti dobro ako dobijemo i metar zemlje. Istina je da nema nikakvih pregovora, već samo ispunjavanja onog što je Vučić obećao Zapadu, a poslednji korak toga je pravno obavezujući sporazum.

Druga tačka je pokrenuta nakon što su istraživanja pokazala da je narod za zamrznuti konflikt i protiv predaje Kosmeta, ali da ne želi haos i nasilje. Vlast se onda dosetila da građane stavi u poziciju ili dajemo Kosovo ili ćemo imati nasilje, pa je Vučić počeo da govori o Oluji i Bljesku na severu Kosova ako se dogovor ne postigne, a njegovi mediji o nasilju opozicije.

Glasilo SNS, list Alo kaže „Ako ne bude dogovora oko Kosova, Albanci dobijaju sve, a opozicija nasilno preuzima vlast“ u drugom tekstu kaže da postoji plan za rušenje Vučića u 5 tačaka, i da je prva tačka priča o tome da vlast krši Ustav, a onda se uključuje i Neša iz Beograda tj. Ministar unutrašnjih poslova da kaže da će se o svemu pitati narod.

Zamislite, ta strašna opozicija će pričati da neko ko kaže da Kosovo nije srpsko i ko raspisuje referendum o odricanju od sopstvene teritorije krši Ustav. Sram ih bilo! I ti Albanci, za koje predsednik kaže da već imaju sve, će, ako ne bude dogovora dobiti isto to sve (??), a ako bude dogovora dobiće „samo“ stolicu u UN i nezavisnost. I ta opozicija, ista ona za koju Alo i Informer tvrde da je slaba i razjedinjena će pokrenuti svetske sile, napraviti haos na Kosovu i nasilno srušiti Vučića. Ne, ovo nije Nušićev roman već scenario koji nam predstavljaju glasila SNS-a.

Treća tačka: A kad se ovaj scenario sto puta ponovi narodu, onda će sam Vučić napraviti haos na severu Kosova, kako bi mogao reći da potpisuje pravno-obavezujući sporazum i daje Kosovu stolicu u UN kako bi sačuvao mir.

Scenario vlasti je na stolu i do kraja ogoljen u režimskim medijima. Na nama je da im ne dozvolimo da nas sve prevare i taj scenario ostvare.

(Informativna služba Dveri)

Check Also

NOGO: VUČIĆ, MIŠKOVIĆ I BEKO SPREMAJU PLJAČKU VEKA- EVO ZAŠTO JE UHAPŠEN JOVIČIĆ! (ŠOK VIDEO)

Političar i bivši narodni poslanik, Srđan Nogo, ekskluzivno za Srbin.info je otkrio neverovatnu pljačku i …