Home / TEMA DANA / DVERI OTKIVAJU: OVO JE PLAN VLASTI ZA PREDAJU KOSMETA U TRI TAČKE..

DVERI OTKIVAJU: OVO JE PLAN VLASTI ZA PREDAJU KOSMETA U TRI TAČKE..

1. Pristati na sve što traže Albanci i Zapad, ali folirati narod da se radi o mučnim pregovorima;
2. Izazvati haos na severu Kosova, ali za taj haos unapred okriviti opoziciju;
3. Predstaviti se narodu kao mirotvorac koji mora dati Kosovu stolicu u UN zarad mira.

Već dva dana traje orkestrirana kampanja koja ima za cilj da odgovornost za sve ono što Vučić radi prebaci na opoziciju i da se gorenavedeni plan od tri tačke sprovede u delo.

Prva tačka: Vučić je već odavno obećao Zapadu sve, ali mu je potrebno da polako pripremi narod pričom o mučnim pregovorima, o 5:0 u Briselu koji su u stvari značili potpunu predaju srpskih institucija, o borbi za osnivanje ZSO koja je svakako predviđena Ustavom lažne države Kosovo i najnovijom pričom o tome kako na Kosovu nemamo ništa pa će biti dobro ako dobijemo i metar zemlje. Istina je da nema nikakvih pregovora, već samo ispunjavanja onog što je Vučić obećao Zapadu, a poslednji korak toga je pravno obavezujući sporazum.

Druga tačka je pokrenuta nakon što su istraživanja pokazala da je narod za zamrznuti konflikt i protiv predaje Kosmeta, ali da ne želi haos i nasilje. Vlast se onda dosetila da građane stavi u poziciju ili dajemo Kosovo ili ćemo imati nasilje, pa je Vučić počeo da govori o Oluji i Bljesku na severu Kosova ako se dogovor ne postigne, a njegovi mediji o nasilju opozicije.

Glasilo SNS, list Alo kaže „Ako ne bude dogovora oko Kosova, Albanci dobijaju sve, a opozicija nasilno preuzima vlast“ u drugom tekstu kaže da postoji plan za rušenje Vučića u 5 tačaka, i da je prva tačka priča o tome da vlast krši Ustav, a onda se uključuje i Neša iz Beograda tj. Ministar unutrašnjih poslova da kaže da će se o svemu pitati narod.

Zamislite, ta strašna opozicija će pričati da neko ko kaže da Kosovo nije srpsko i ko raspisuje referendum o odricanju od sopstvene teritorije krši Ustav. Sram ih bilo! I ti Albanci, za koje predsednik kaže da već imaju sve, će, ako ne bude dogovora dobiti isto to sve (??), a ako bude dogovora dobiće „samo“ stolicu u UN i nezavisnost. I ta opozicija, ista ona za koju Alo i Informer tvrde da je slaba i razjedinjena će pokrenuti svetske sile, napraviti haos na Kosovu i nasilno srušiti Vučića. Ne, ovo nije Nušićev roman već scenario koji nam predstavljaju glasila SNS-a.

Treća tačka: A kad se ovaj scenario sto puta ponovi narodu, onda će sam Vučić napraviti haos na severu Kosova, kako bi mogao reći da potpisuje pravno-obavezujući sporazum i daje Kosovu stolicu u UN kako bi sačuvao mir.

Scenario vlasti je na stolu i do kraja ogoljen u režimskim medijima. Na nama je da im ne dozvolimo da nas sve prevare i taj scenario ostvare.

(Informativna služba Dveri)

Check Also

NEMAČKA POKRENULA RAT PROTIV AMERIKE KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO..

Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je otvoreno progovorila protiv američkog predsednika Donalda Trampa, ovoga puta …