Home / TEMA DANA / EKSPERT ZA BEZBEDNOST, DR DUŠAN DUNĐER– Hitno obraćanje naciji povodom masovnih protesta u Srbiji!

EKSPERT ZA BEZBEDNOST, DR DUŠAN DUNĐER– Hitno obraćanje naciji povodom masovnih protesta u Srbiji!

Dr Dušan Dunđer se obratio narodu Srbije povodom masovnih protesta u Srbiji naglašavajući da oni koji protestuju ne smeju da puste bilo koga ko ima veze na nekom partijom u svoje redove da ne bi obesmislio ove proteste, a kao primer naveo je proteste u martu. Dodao je da – „ovog puta ne smete da budete izmanipulisani i da vas neko ne bi iskoristio i izmanipulisao kao petog oktobra“.

On je pozvao i sve velikodostojnike SPC da stanu uz svoj narod.

Pozvao je i sve one koji su saopštavali istine da se narodu pridruže i kanališu energiju naroda i ne dozvole da se energija zloupotrebi.

Pozvao je i lidere, časne ljude zemlje, posebno Nikolu Aleksića, dr Jovanu Stojković, Voju Miloševića, prof. Svetozara Radišića, Milana Vidojevića, Jugoslava Petrušića, dr Ducija Simonovića, prof.Milu Alečković, Dragana Radovića, Branka Dragaša, dr Dragana Petrovića, Velju Abramovića, Dejana Lučića, Milovana Brkića, Milana Glamočanina, prof.Milana Brdara, Milijanu Baletić, Ljilju Ristić… i sve ostale časne ljude od struke da se ujedine u jedan svenarodni štab.

„Dosta je Srbija ćutala, grcala i patila od Berlinskog kongresa do danas, sada je neko novo vreme, kako na planeti tako i u Srbiji…“

Pogledajte ceo video prilog:


Check Also

UDARNO! NOVI NON-PEJPER NAPRAVIO TEŠKU POMETNJU: KOSOVO OSTAJE U SRBIJI JOŠ 99 GODINA- DOBIJA SPECIJALNI STATUS?!

Nemački list „Cuerst“ objavio je da postoji novi „non pejper“ u vezi sa Kosovom, koji …