Home / TEMA DANA / EVROPA U ČUDU: NEMCI SE MASOVNO ISELJAVAJU U MAĐARSKU- RAZLOG JE ALARMANTAN

EVROPA U ČUDU: NEMCI SE MASOVNO ISELJAVAJU U MAĐARSKU- RAZLOG JE ALARMANTAN

Kada je nemačka kancelarka Angela Merkel otvorila granice svoje zemlje raseljenim skitnicama sa Bliskog Istoka i Afrike, pro- državni medijski kritičari su označeni kao neonacisti i „beli supremisti“.

Državna policija obezbedila je da se socijalni neredi dolazećih islamista tolerišu dok bi se otpor kritičara smatrao nepodnošljivim.

Kao posledica toga, nepoznati broj nemačkih državljana, onih čiji su koreni zapravo nemački, započeo je egzodus u „manje prosvetljenu“ Evropu.

Nemačka ima najveći broj državljana koji žive u zemljama OECD-a (napredne ekonomije). Brojka za 2015. bila je 3,4 miliona. Ona je sada sigurno milion ili više kako ulazimo u 2020. godinu.

Dodavanje ulja na vatru pada na pamet kada se uzme u obzir da se 1,1 miliona odlučilo za SAD. Međutim, procenjeno je da se 500.000 Nemaca preselilo negde drugde u Evropu, a mnogi su se doselili u Španiju i Portugal. Potonji je mnogo manje tolerantan prema nepodnošljivim gostima nego što je Merkelov režim.

Kao što su prognozirali neonacisti i medijski beli supremisti, rezultat koji najviše govori o Merkelinoj maniji je povećani kriminal u Nemačkoj (Francuska, Skandinavija i dr.) zahvaljujući Evropi koja se kulturno obogatila.

Mnogi Nemci prelaze sovjetski zid koji je nekada delio Nemačku. Da je Istočna Nemačka ostala u orbiti Ruske Federacije, baš kao što je Zapadni deo ostao u NATO-u,  Istočna Nemačka bi danas verovatno doživela poplavu zapadnih Nemaca koji bi se slili u nju.

U Mađarskoj, oko dva sata zapadno od Budimpešte, nalazi se regija koja se zove jezero Balaton. Zašto biste obeležili tridesetu godišnjicu pada Berlinskog zida na jezeru u Mađarskoj? Zbog toga što je tamo pobeglo dosta Nemaca koji su se zasitili nove Merkeline Nemačke.

Region jezera Balaton prepun je Nemaca koji su se doselili iz raznih razloga. Ali, lokalni agent za nekretnine objašnjava da je najveći razlog migrantski kriminal u Nemačkoj.

„Trenutno su naši klijenti 80 odsto Nemci“, rekao je mađarski agent za nekretnine i dodao da je, „glavni razlog migracioni problem u Nemačkoj“.

On kaže da se broj Nemaca koji su se preselili na jezero Balaton povećao odmah nakon što je kancelarka Angela Merkel, koju nazivaju „Zver sa istoka“, omogućila prodor više od milion muslimanskih azilanata tokom 2015. u Nemačku, dok je Mađarska odbila ulazak migranata.

“Da, da, da, to je razlog”, kaže agent. „Žele da pobegnu u Mađarsku i žive ovde zauvek“.

Među njima su i Nemci poput Gerharda Bema, koji je rekao da se nikada neće vratiti. U Mađarskoj se oseća bezbedno.

Agent kaže da trenutno na tom području nema dovoljno nekretnina za sve kupce iz Nemačke.

Webtribune.rs

Check Also

KURTI SPREMA NOVI NAPAD! VOJSKA SRBIJE SPREMNA DA ZA 48 SATI ZAŠTITI SRBE!

Obaveštajci upozoravaju da će Aljbin Kurti najverovatnije sutra ponovo poslati ROSU na sever Kosova! Naša …