Home / TEMA DANA / FEĐA DIMOVIĆ, ADVOKAT I ČLAN BEOGRADSKOG SINDIKATA ZAPALIO CELU SRBIJU: Njegov štićenik koji je u zatvoru zbog vređanja Vučića, pronađen MRTAV! (VIDEO)

FEĐA DIMOVIĆ, ADVOKAT I ČLAN BEOGRADSKOG SINDIKATA ZAPALIO CELU SRBIJU: Njegov štićenik koji je u zatvoru zbog vređanja Vučića, pronađen MRTAV! (VIDEO)

Feđa Dimović, advokat i jedan od članova Beogradskog Sindikata u emisiji „Balkan info“, izneo je šokante podatke o čoveku kog je branio pred sudom u Vrbasu, nekoliko dana posle emitovanja njegov štićenik je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima.
VAŽNO SAOPŠTENjE:

fedja- dimovic

Danas je u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu preminuo moj branjenik Milorad Nikolić iz Crvenke, pod još uvek ne razjašnjenim okolnostima.

Milorad je pred Osnovnim sudom u Vrbasu bio optužen da je tokom novembra i decembra 2016.god. slanjem SMS poruka na mobilni telefon svog poznanika Danka Batanića, po zanimanju majstora za grejanje iz Crvenke, ugrozio sigurnost predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića

Predmetne poruke koje je moj branjenik poslao su bile političke prirode, kojima je on izrazio svoj lični stav o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

Njima ni na koji način nije moglo biti ugroženo spokojstvo najviših nosilaca državne vlasti, pre svega jer iste nikada nisu javno objavljene, niti na bilo koji drugi način saznate od strane aktuelnog predsednika i ministra unutrašnjih poslova.

Dokaz tome je da Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu nije ni predložilo saslušanje Vučića i Stefanovića.

Bez obzira na napred navedeno, okr.Milorad Nikolić je dana 14.12.2016.god. lišen slobode od strane policijskih službenika PS Kula, nakon čega mu je dana 15.12.2016.god. određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Vrbasu, da bi dana 21.12.2016.god. po naredbi OJT u Vrbasu bio ekspresno prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde je i danas preminuo.

Veštačenjem od strane psihijatra i psihologa, još ekspresnije, dana 28.12.2016.god. utvrđeno je da okr.

Milorad Nikolić boluje od paranoidne shizofrenije i da postoji opasnost da će ponoviti slična ili teža krivična dela.

Napominjem da je moj branjenik bio neosuđivano lice, da za svojih 45 godina života nikada ranije nije bio lečen od bilo koje vrste duševne bolesti, da nikada nije bio sklon agresivnom ili bilo kakvom drugom neprimerenom ponašanju.

Sasvim suprotno, moj branjenik je bio profesionalni sportista, uzoran građanin, dobar hrišćanin i pravoslavac, a pre svega dobar čovek, koji nikada u životu nije ni mrava zgazio.

Ovim putem obaveštavamo javnost da ćemo od nadležnih organa zahtevati da se sprovede detaljna istraga o uzroku smrti Milorada Nikolića.

Odgovornost leži na Osnovnom sudu u Vrbasu i Višem sudu u Somboru, koji su uporno produžavali pritvor Nikoliću, iako je postojala preporuka sudskih veštaka da se odredi mera lečenja na slobodi.

Pogledajte video o Miloradu Nikoliću:(Beogradski portal)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …