Home / IZA KULISA / MONAH OTKRIO DETALJE IZ TAJNIH SPISA: POGLEDAJTE ŠTA PIŠE U PROROČANSTVU PATRIJARHA PAVLA ZA SRBIJU!

MONAH OTKRIO DETALJE IZ TAJNIH SPISA: POGLEDAJTE ŠTA PIŠE U PROROČANSTVU PATRIJARHA PAVLA ZA SRBIJU!

monasi- sveca- knjiga

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom.

Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i događajima koji će nas zadesiti.

Vidim Beograd u bedi i bludu, u kolonama će iz njega bežati: Jezivo proročanstvo srpskog monaha!

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koji se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Oni se trenutno nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do

totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike.

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež – rute koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu.

Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završiti na strani pobednika.

(Stil.kurir.rs)

Check Also

4 MRAČNE MISTERIJE KOJE KRIJE ANTARKTIK (VIDEO)

Hladan, udaljen i negostoljubiv – ovaj kontinent čija je površina velika kao SAD i pola …