Home / TEMA DANA / Goran Živković: Srbi, dobili predsednika po meri svog života!

Goran Živković: Srbi, dobili predsednika po meri svog života!

500
Juče, dok sam ustajao iz kreveta, ubeđivao sam sebe da je to bio samo strašan košmar, a onda sam pogledao vesti i shvatio da je to strašna realnost Srbije. Najveći izdajnik u srbskoj istoriji, evrounijatski diktator pobedio je ubedljivo u prvom krugu izbora za predsednika Srbije.

Tako se Srbija pretvorila u kriminalnu tvorevinu „Farma Velikog brata“!

Ma koliko neki pokušavali da dokažu da su ovi izbori namešteni i da je predizborna kampanja bila neregularna, ovaj evrounijatski režim na čelu sa neprikosnovenim gospodarom Vučićem, pravo je merilo do dna palog naroda Srbskog.

Narod koga je nekada krasila, čast, hrabrost i spremnost na žrtvu zbog večnih vrednosti vere, porodice i otadžbine, postala je masa koja živi za trenutno zadovoljstvo i lažni mir, zaboravljajući na potomke.

Najveći deo onih koji su glasali za Vučića, nemaju nikakve materijalne koristi od toga, nego su to učinili zbog svog kukavičluka i trenutka lažnog spokoja uz svima poznata sramna obrazloženja: „Bez obzira što su male penzije, primamo ih redovno. Teško se živi, ali da nije njega bilo bi još gore. On otvara nova radna mesta.

Dobar je i sa zapadom i sa Rusima, zato nećemo ratovati. Nije on ništa izdao, pa KiM i onako nije naše. Nije on za pedere, ali tako EU traži. I ti migranti su ljudi, treba ih primiti. Ako ima grešaka krivi su oni oko njega, a ne on…“.

Pored stranačke armije SNS, zatim očajne mase koja je glasala za Vučića, njegovoj pobedi pre svega su svesno ili nesvesno doprineli oni koji nisu iskoristili svoje pravo da glasaju.

Nisam glasao 17 godina, od nesretnog referenduma protiv diktatora Slobodana Miloševića, jer nije bilo pravog izbora.

Međutim, ovo su bili izbori na kojima je svako mogao i trebao da nađe kandidata po svojoj meri, jer najvažnije je bilo izaći i glasati protiv Vučića.

Skoro pola Srbije, umesto da preuzme odgovornost i glasa po savesti, zadovoljila se da komentariše sa strane, da kritikuje i da se nadaju da će neko drugi umesto njih da se bori za bolju i lepšu Srbiju.

Zbog svega toga, sad nam sledi neviđeni teror. Diktator je potvrdio da ima podršku „naroda“ i sada ga više ništa ne sprečava da uspešno dovrši svoju izdajničku misiju po nalogu Zapada.

Sledi nam između ostalog: promena ustava koji će se prilagoditi izdajničkim potrebama evrounijatskog režima; priznanje takozvane šiptarske države „Kosovo“ i davanje automonije delovima Srbije koja vodi ka otcepljenju; donošenje niza zakona čiji je cilj uništenje porodice (legalizacije gej brakova i usvajanje naše dece od strane istih, primoravanje na vakcinisanje dece bez obzira na posledice po zdravlje…); uništenje školskog i zdravstvenog sistema pogubnim reformama; zatvaranje firmi i masovno otpuštanje radnika; stalno naseljavanje Srbije lažnim migrantima; totalna rasprodaja državnih i društvenih resursa itd.

Pored sramote i bola koji smo doživeli posle ovih izbora, ima nešto i pozitivno. Srbija je čula za domaćina i patriotu, koji stvari naziva pravim imenom, koji je jasno ukazao na način oporavka Srbije i koji se hrabro i odlučno suprostavio izdajničkom evrounijatskom režimu na čelu sa Vučićem, a to je g.Milan Stamatović, čije vreme tek dolazi!

Srbi, umesto što vodite prazne priče i krivite druge za svoj ponižavajući položaj, shvatite da smo porobljeni i da sloboda traži borbu i žrtvu svih nas, da se bitka u boju vodi ili kako nam poručuje Sv.knez Lazar: “Nije pitanje hoćemo li ili nećemo da se borimo, već hoćemo li ili nećemo da postojimo“.

 

(Agencije)

Check Also

KUBA SPREMA TRUPE SPECIJALCA ZA ULAZAK U VENECUELU I SLAMANJE INVAZIJE

Revolucionarne oružane snage (FAR) Kube podržale su predsednika Venecuele, Nikolasa Madura, u trenutku kada je …