Home / TEMA DANA / Jovičić (SNS): Suđenje će pokazati kojim je tajkunima služio Ružić!

Jovičić (SNS): Suđenje će pokazati kojim je tajkunima služio Ružić!

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić rekao je u ponedeljak da se ne plaši suđenja kojim mu je zapretio funkcioner SPS Branko Ružić jer će se u to procesu „pokazati kojim je tajkunima služio Ružić“.

aleksandar- jovicic
Srbiji nema napretka dok su Dačić i Ružić u Vladi: Aleksandar Jovičić

Jovičić je za agenciju Beta kazao da stoji „iza svake reči“ o Ružiću i predsedniku SPS Ivici Dačiću koje je ranije nazvao „kriminalcima“.

Funkcioner SNS je ranije izjavio da Srbiji nema napretka „dok su okoreli kriminalci Ivica Dačić i Branko Ružić u vladi“, dodavši da je reč o ličnom stavu. Jovičić je tada kazao i da je Ružić „ulizica tajkuna“.

„Sve što sam izgovorio aposlutna je istina, i to je moj lični stav. Ovu priliku koristim, takođe, i da kažem da sam oduševljen pretnjama Branka Ružića i pomenutim suđenjem, jer mislim da će biti divno da se pokaže građanima kojim je sve tajkunima sluxzio Ružić, na koji način, i za koje pare“, naveo je Jovičić.

Funkcioner SPS Branko Ružić rekao je danas Fonetu da su nastupi Jovičića „lični stav mladića iz SNS civilizovanog vokabulara“.

„Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom što se njega lično tiče“, izjavio je Ružić.

(Beta)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …