Home / TEMA DANA / KAO NEKAD OTPORAŠI SA DŽAKOVIMA PARA: Odakle običnom studentu Belom Preletačeviću 250.000 evra za predsedničku kampanju?!

KAO NEKAD OTPORAŠI SA DŽAKOVIMA PARA: Odakle običnom studentu Belom Preletačeviću 250.000 evra za predsedničku kampanju?!

preletacevic-beli

Juče smo dobili pismo od jednog našeg vernog čitaoca koji nam se obratio poprilično ljutit.

Kaže da je danima na Fejsbuk stranici Preletačevića Belog molio da mu odgovore odakle jednom studentu 26 miliona dinara (26.000.000) koje po zakonu o finansiranju političkih stranaka kao predsednički kandidat mora da položi u ime depozita.

Naš čitalac se takođe pita odakle Belom još oko 3.5 miliona dinara (3.500.000) za overu potpisa građana kod notara.

Čitalac kaže da su mu prvo brisali komentare i postavljena pitanja o izvoru finansiranja kampanje Preletačevića Belog da bi mu potom potpuno zabranili da bilo šta pita tako što su ga banovali.

Mi se pridružujemo našem čitaocu i javno postavljamo pitanje odakle jednom studentu bez dana radnog staža 250.000 evra koliko je potrošio da bi uopšte mogao da učestvuje u predsedničkoj kampanji.

Ne vidimo razlog da javnost ne bude upoznata sa izvorima finansija svih predsedničkih kandidata a ne samo Preletačevića Belog.

Dakle. Odakle jednom studentu 250.000 evra?

(Srbija Danas)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …