Home / TEMA DANA / MEDIJI KRIJU DEMONSTRACIJE U BEOGRADU- BOŠKO: „VUČIĆ JUČE HTEO DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT!“

MEDIJI KRIJU DEMONSTRACIJE U BEOGRADU- BOŠKO: „VUČIĆ JUČE HTEO DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT!“

Srpski pokret Dveri smatra da su kovid propusnice i druge mere u borbi protiv pandemije izgubile svaki smisao posle sinoćnog masovnog mitingovanja vladajuće stranke u Beogradu pred više desetina hiljada ljudi.

Ne samo da su svi ti ljudi, među kojima je većina bila ucenjena da mora doći, grupno prevoženi autobusima iz čitave Srbije već su morali da prisustvuju partijskom događaju u zatvorenom koji je bio najveći mogući rizik za zaražavanje.

Ako je pandemija zaista toliko prisutna i opasna, ako zarazu prenose i razboljevaju se i vakcinisani i nevakcinisani građani, onda sinoćni događaj nije smeo biti odobren od strane Kriznog štaba.

Ako je pandemija zaista toliko prisutna i opasna, ako zarazu prenose i razboljevaju se i vakcinisani i nevakcinisani građani, onda sinoćni događaj nije smeo biti odobren od strane Kriznog štaba.

Ako je Krizni štab odobrio sinoćno kršenje svih mogućih mera na mitingu vladajuće stranke i toliki stepen ugrožavanja javnog zdravlja, onda pozivam Krizni štab da ukine kovid propusnice jer su one potpuno

besmislene posle ovoga od sinoć, a da ne govorimo da su i do sada bile protivustavne i da su predstavljale kršenje osnovnih ljudski prava i sloboda, kao i veliki udarac za domaće preduzetnike, pre svega ugostitelje.

Isto se odnosi i na jučerašnje incidente koje su na blokadama saobraćaja širom Srbije pravili batinaši iz redova vladajuće stranke ili neodgovorni policajci u uniformi, za razliku od većine časnih policajaca koji su

NAROD USTAO PROTIV ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE GRAĐANA- PROBILI BLOKADU NA NOVOM BEOGRADU I BLOKIRALI AUTO-PUT (VIDEO)

bili korektni prema građanima koji su opravdano protestovali, o čemu sam se i lično uverio tokom jučerašnje blokade u Preljini kod Čačka kojoj sam prisustvovao.

Tragično je ako je vlast spremna da zarad interesa po zlu čuvene strane multinacionalne kompanije „RIO TINTO” izaziva građanski rat u Srbiji, što „RIO TINTO” ne bi bio prvi put da daje povoda za to.

Ovo su svakako dve teme na kojima vladajući režim može pasti ako bude insistirao na daljem ograničavanju ljudskih prava i ugrožavao našu slobodu, kao i ekološku i zdravstvenu bezbednost naših porodica.

Srpski pokret Dveri ostaje sa pobunjenim narodom na ulici i u svim zajedničkim aktivnostima da se zaustavi dalje porobljavanje Srbije. U tome nas neće sprečiti ni sve zloupotrebe zeleno-levih Soroševih i drugih zapadnih stipendista koji se kriju iza ove tematike da bi građanima Srbije prodali neku drugu i antisrpsku ideologiju. Ali, to ovoga puta neće proći.

BLOKADA SRBIJE: INCIDENTI U NS, POLICIJA RAZBIJA MASU, HAPŠENJE U PRELJINI POSLE POŽEGE! (VIDEO)

(srbin.info)

Check Also

DR MIROVIĆ: ISTINA O HAOSU U CRNOJ GORI- SLEDI EPILOG KOJI NIKO NE OČEKUJE! (VIDEO)

Gost medijskih kuća „Centar”, i „Srbin.info”, u emisiji „Intervju”, bio je profesor Pravnog fakulteta Prištinskog …