Home / TEMA DANA / MILA ALEČKOVIĆ OTKRILA ONO ŠTO SE KRIJE OD NARODA: „Doći će do građanskog rata u Evropi i u SAD, a to čeka i nas..!“ (VIDEO)

MILA ALEČKOVIĆ OTKRILA ONO ŠTO SE KRIJE OD NARODA: „Doći će do građanskog rata u Evropi i u SAD, a to čeka i nas..!“ (VIDEO)

mila- aleckovic

Zanimljiva priča u novom veoma dinamičnom i inspirativnom “Politikonu”, u kojem je gost bila dr Mila Alečković, vodila se oko nadolazećeg kraha dolara i nedvosmislenih pokazatelja da se svet nalazi pred pucanjem svetskog bankarskog i finansijskog sistema.

Teške reči u UN oko Severne Koreje i dešavanja u Siriji su samo pokrivalo i pokazatelj velike nervoze SAD zbog nadolazećeg urušavanja dolara.

Mila Alečković na jednom mestu kaže:„Doći će do građanskog rata u Evropi i u SAD. On je, u stvari, već počeo ovim bombama u Parizu, Nici, Marseju, Barseloni… Evropljani su u užasu jer znaju da se te bombe neće zaustaviti”.

Alečković nastavlja i kaže „Evropa ide ka permanentnom vanrednom stanju i to je cilj bankarskih lobija. Da bi se evropski narodi oslobodili tiranije neophodno je da svako ubije svog tiranina. Gde god je vladao lažni dolar doći će do rata. To je rat protiv lopova koji dolazi. To čeka i nas, jer Srbija je sada najeftiniji bordel u Evropi”.

„Vi sad imate jednog Fabijusa, to je onaj što je rekao da su Srbi đubrad, e pa njegov sin u kazinu za jedno veče potroši 50.000 evra, jedan bahati debil, i banka to pokrije, Rotšildovi to pokriju. E, takvi ljudi se spremaju od malena da obavljaju najodgovornije državne poslove. Tako su npr. Sarkozija obučavali od njegove sedamnaeste godine. Vi ne možete da verujete kakvi su to poremećeni likovi. Tu ima pedofila, nekrofila, zoofila. Postoje podaci, postoje dokumenti, nije to teorija zavere, to je realnost”.

Pogledajte video:

 

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …