Home / TEMA DANA / MRAČNA TAJNA BEOGRADA: „Žbunje strave“ opasna pretnja po porodilje i devojčice medicinske škole!

MRAČNA TAJNA BEOGRADA: „Žbunje strave“ opasna pretnja po porodilje i devojčice medicinske škole!

Porođajni bolovi nisu ništa prema mučnini koju porodiljama u GAK „Višegradska“ zadaje užasan prizor ispred njihovih bolničnih soba i manijaci koji svakodnevno onanišu na njihove oči! Da problem bude još veći, Medicinska škola „Beograd“, koju pohađa nekoliko stotina devojčica, nalazi se na samo nekoliko koraka od „žbunova strave“.

covek- senka

Ivana M. (32) za tri dana rodiće svoje prvo dete.

– Lekari mi preporučuju da što više šetam i izvan bolničke zgrade, ali posle prizora koji sam videla, ne usuđujem se da napustim hol – priča vidno uznemirena Ivana. – Izašla sam na prozor, već je padao mrak, ali sam sigurna da sam videla muškarca sa spuštenim pantalonama. Skoro da mi je pozlilo, odmah sam pozvala sestre jer sam se uplašila da bi taj isti čovek mogao i da uđe na kliniku.

Lekari i osoblje porodilišta upoznati su sa ovim problemom, sa kojim se bezuspešno bore već skoro tri decenije. Iako obezbeđenje svakodnevno prima pritužbe da se manijaci viđaju u žbunju, sa donje strane porodilišta, oni tvrde da te osobe nikada nisu naudile nikom od pacijenata.

Samo deset koraka deli stazu, kojom se ulazi u šumicu ispod porodilišta, i ulaz u školu, kojim svakodnevno prođe veliki broj maloletne dece. Među njima je najveći broj devojčica koje su bar nekoliko puta videle „akciju u žbunju“.

“SLUČAJNO“ SPUSTIO PANTALONE…

– IAKO su blizu, teško možemo da ih uhvatimo. Brzi su kad počnu da beže niz stranu prema Hitnoj, pa nam lako pobegnu. Kada sam jednog uhvatio, on mi je rekao kako je krenuo na autobus i slučajno se zadesio tu, a još slučajnije je bio go ispod pojasa – priča Ljubomir Ilić, šef obezbeđenja KCS.

POLICIJA HAPSI, ONI SE VRAĆAJU

POLICIJA sa opštine Savski venac upoznata je sa ovim slučajem i već nekoliko puta je hapsila manijake koji „ordiniraju“ u ovom kraju.

Ipak, oni se uvek vraćaju na svoje staro mesto, naočigled dece, trudnica, pacijenata…

(Novosti)

Check Also

UDARNO: Amerikanci na granicu sa Ukrajinom rasporedili padobrance 82. vazdušno-desantne brigade SAD

82.vazdušno-desantna brigada SAD primećena je na granici sa Ukrajinom. Pentagon je tajno rasporedio padobrance 82. …