Home / TEMA DANA / NEŠTO SE KRUPNO SPREMA- SOROŠ NAJAVLjUJE HAOS: Milijarder prodaje deonice upola cene i kupuje zlato! (VIDEO)

NEŠTO SE KRUPNO SPREMA- SOROŠ NAJAVLjUJE HAOS: Milijarder prodaje deonice upola cene i kupuje zlato! (VIDEO)

Soroš i „Udruženje“ izazivaju finansijski haos kako bi stvorili jednu banku, vojsku i vladu. Veliko zaprepaštenje u SAD-u je izazvalo otkriće masovnih koncentracionih kampova opasanih s nekoliko redova žice, a izgrađenih u svim delovima SAD-a.

soros

Ti kampovi mogu primiti na milione ljudi, zbog čega u vodu pada teza da su izgrađeni za prihvat par hiljada ilegalnih imigranata.

„Zbog čega milijarderi Soroš i Džon Paulson kupuju zlato?“ naslov je veoma zanimljivog teksta kojeg je pre par dana objavio američki nezavisni portal Blacklisted News, iz pera novinara Majkla Snudera, koji na osnovu ponašanja moćnih multimilijardera, te dobro upućenih berzanskih mešetara, pokušava odgonetnuti šta se u stvari događa u finansijskom svetu.

Nešto veliko uskoro bi se moglo dogoditi! – Insajderi sa Vol strita i vodeći bankari u zadnje vreme vuku vrlo neobične poteze iz kojih se da zaključiti da se spremaju za nešto „veliko“, što bi se uskoro moglo dogoditi – ističe u uvodu novinar portala, te potom dodaje da je sve više pokazatelja koji upućuju na zaključak da će se u SAD pa i šire, uskoro dogoditi veliki finansijski kolaps.

Taj svoj zaključak Snajder potkrepljuje, između ostalog, i podatkom da multimilijarder i financijski magnat Đerđ Soroš u zadnje vreme jeftino prodaje deonice najpoznatijih svetskih banaka (J. P. Morgan, Goldman Saks), i ostale svoje deonice, dok u isto vreme kupuje velike količine zlata. Zašto bi neko ispod cene prodavao deonice i kupovao zlato, ako ne očekuje slom?

– Zašto bi neko ispod cene prodao desetine miliona dolara vredne deonice vodećih banaka, te u isto vreme kupovao ogromne količine zlata, osim ako ne misli da će uskoro doći do velikog kolapsa svetskog finansijskog sistema – primećuje novinar, koji tu svoju tezu potom podupire nekim ranijim Soroševim izjavama.

– Ne mogu vas razvedriti dobrim vestima, jer je situacija vrlo ozbiljna i teška. Čeka nas ektremno teško vreme, nešto slično krizi kakva se dogodila tridesetih godina prošlog veka, a moguć je i totalni kolaps celog finansijskog sistema.

Nakon toga moglo bi doći do velikih nereda na ulicama Amerike, što bi moglo poslužiti kao izvinjenje za upotrebu oružja od strane vlasti, te za uvođenje restriktivnog političkog sistema u kojem bi indivudualne slobode bile još više ograničene – kazao je Soroš u nedavnom intervjuu za Njuzvik.

U Americi se kupuje masovno municija koja nije namenjena za vojsku!

Američka socijalna služba naoružava se kao da će u rat! Zlato u velikim količina, osim Soroša, kupuju i drugi milijarderi poput Džona Paulsona, ali i mnoge centralne banke. Dobro upućeni berzanski „insajderi“, osim toga, u zadnje vreme masovno rasprodaju deonice kompanija, a velike količine novca (radi se o bilionima dolara) u isto se vreme izvlače i iz investicionih fondova, primećuje autor koji potom konstatuje da se osim zlata, u zadnje vreme u Americi intenzivno kupuje i municija.

Nedavno je otkriveno da američke socijalne službe kupuju 174.000 metaka koji će biti podeljeni na 41 lokaciju u Americi. Zbog čega, za ime Boga, socijalni radnici trebaju 174 hiljade metaka? – pita se autor, pa dodaje da je ranije ove godine Ured državne bezbednosti SAD-a kupio preko bilion metaka, od kojih mnogi probijaju zidove i razaraju unutrašnje organe, a koji, važno je istaći, nisu naručeni za američku vojsku!

– Očito je da se berzanski mešetari, američka vlada i centralne banke spremaju za nešto veliko, zbog čega ni vi ne bi trebali gurati glavu u pesak – zaključuje autor teksta.

Multimilijarderi se klade u propast evra! Dodamo li svemu navedenom informaciju da se Jakob Rotšild, Džon Paulson i Džordž Soroš u stotine miliona dolara ovih dana klade u propast evra, kao i podatak da je evro poslednjih dana zaista značajno pao, skori finansijski slom u svetu sve manje se čini nerealnim.

Ko u stvari izaziva najgori mogući rasplet, odnosno ko u pozadini vuče konce zbog kojih Evropi i SAD-u preti još veća kriza, odnosno ekonomska katastrofa kakvu svet nije video još od tridesetih godina prošlog veka, a koja je prethodila najvećem sukobu u istoriji ratovanja?

(Revolucija.org, Pravda)

 

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …