Home / TEMA DANA / NOGO OTKRIVA: „OBRADOVIĆ JE ODUSTAO OD ONOG ZA ŠTA SE ZALAGAO, PA JE PRIŠAO ONIMA KOJE PREZIRE..“

NOGO OTKRIVA: „OBRADOVIĆ JE ODUSTAO OD ONOG ZA ŠTA SE ZALAGAO, PA JE PRIŠAO ONIMA KOJE PREZIRE..“

Srdjan Nogo je izjavio da sebe i dalje smatra pripadnikom Dveri i da je odluka Disciplinske komisije da ga isključi iz pokreta “nezakonita, nepostojeća i svakako politička” i  da je ključni razlog za takav postupak u tome što ima “izuzetno veliku podršku unutar stranke” zbog čega njena “vladajuća garnitura” želi da ga ovako eliminiše.

Nogo je, u izjavi agenciji Beta, rekao da disciplinski postupak nije ni vodjen ni pokrenut u skladu sa statutom i pravilnikom Dveri, kao i da je prekršen zakon, tako da mu ostaje  mogućnost da podnese žalbu Predsedništvu Dveri, ili pokrene sudski spor i podnese krivičnu prijavu.

On je rekao da će “reagovati” jer se zalaže za poštovanje zakonitosti i oceni da se “na žalost kod nas političari ponašaju kao da su stranke njihova lična imovina”.

Na pitanje da li će preći u neku drugu stranku, on kaže da nema nameru da pristupa postojećim strankama jer je samo u Dverima, od svih aktuelnih stranaka, video alternativu i želju da se menja celokupan sistem.

Prema njegovim rečima, ako su Dveri odustale od onog za šta su se zalagale, on nema nameru da odustane od toga i nastaviće da se bori.

“Daću sve od sebe da se borim za ideje koje promovišem već sedam godina”, rekao je Nogo, navodeći da će promovisati ideje zbog kojih su Dveri ušle u politiku.

On kaže da od toga “nije odstupio niti jednom svojom izjavom niti potezom” i da to će nastaviti da radi.

Na pitanje da li ostaje poslanik, on kaže da su “za njega glasali gradjani na izborima i da je on jedan od onih koji su stvarali Dveri i bio nosilac tih ideja”, kao i da sebe smatra nastavljačem te politike.

Nogo je rekao da će nastaviti da dolazi na proteste, a na pitanje da li će nešto da menja u svojim nastupima, on kaže da “svaka njegova koreografija služi da privuče pažnju i ukaže na pogubno stanje u kojem živimo”.

“Svakako neću odsutati od takvih manira, a videćemo šta spremam dalje, nemam još neku ideju ali spremam neka zamljiva iznenadjenja”, rekao je Nogo.

(Beta)

Check Also

SRPSKI PATRIJARH O VLASTIMA U CG: „IZDALI SU AMFILOHIJA..“

Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverila …