Home / TEMA DANA / NOGO ZATRESAO JAVNOST: OVO JE ISTINA O IZBORIMA U SRBIJI! (VIDEO)

NOGO ZATRESAO JAVNOST: OVO JE ISTINA O IZBORIMA U SRBIJI! (VIDEO)

Kada ćete više da shvatite da ne možete pobediti u šibicama, jer kuglice nema. Isto je i sa izborima, nema veze kako i koliko ljudi glasa. Izbori su pokradeni, Vučić nije pobedio, tvrdi političar Srđan Nogo.

Zašto je Vučić poludeo kad je video rezultate, a zašto su Đilas, Ponoš i ekipa bili dva dana u „Vučijoj jazbini“, bez oglašavanja ko da nisu bili izbori?

„Ko je pobednik ovih izbora? Pitanje za Ponoša, Mariniku, Dačića, Moramo, Miloša Jovanovića, Milicu Zavetnicu, Boška, Tadića,… zašto niko od vas ne izađe i saopšti koliko glasova ima? Da li imate vaše rezultate“, pita Nogo.

„Zašto oni pevaju i slave, dok je narod besan i razočaran? Izazov za sve njih – objavite račune iz kampanje da se vidi kako ste potrošili novac iz kampanje. Kako se nameću teme i kreira mišljenje, sve sa ciljem da se ne bavimo suštinom – da su izbori pokradeni. Čemu da se nadate i šta da očekujete od ovih ljudi?

Čude se neki što je Đilas pozvao Vučića na sastanak, pa oni se redovno viđaju i svakodnevno kontaktiraju, samo ne javno. Kako će izgledati postizborni politički događaji – kad će se konstituisati skupština, ko će praviti vladu, da li je u Beogradu moguća „kurton koalicija“?

Laž je da je Srbija ucenjena, i da će narod ispaštati ako se ne uvedu sankcije Rusiji, samo su oni – političari i tajkuni ucenjeni, njih drže za jaja i vratove. Šta mi, narod moramo da uradimo?“, otkriva Srđan Nogo.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …