Home / TEMA DANA / OVAKAV OBRAČUN JOŠ NIJE ZABELEŽEN: OBRADOVIĆ OTKRIVA ŠTA JE VUČIĆ JOŠ 2012. URADIO PROTIV SRBIJE (VIDEO)

OVAKAV OBRAČUN JOŠ NIJE ZABELEŽEN: OBRADOVIĆ OTKRIVA ŠTA JE VUČIĆ JOŠ 2012. URADIO PROTIV SRBIJE (VIDEO)

Do sada na političkoj sceni Srbije nije zabeležen toliki animozitet kao što se sada dešava između predsednika Srbije Vučića i lidera “Dveri” Boška Obradovića.

Sukob između njih dvojice tinja godinama a od juče je sve eskaliralo do neviđenih granica.

Obradović je napravio video u kojem je surovo ismejao i iskritikovao Vučića da predsednik Srbije nije mogao da ne odgovori. Očigledno uzrujan i iznerviran zbog videa nazvao je Obradovića fašistom i još nekim pogrdnim imenima.

Čini se da je Vučić posebno osetljiv na Boška Obradovića što njihova “komunikacija” potvrđuje.

Najnovijom objavom na Tviteru, Obradović obračun sa Vučićem dovodi do usijanja.

On u objavi implicira da je tajno obećao Kosovo da bi ga strane službe pustile da dođe na vlast.

On u objavi kaže:

“Predlažem da Vučić podnese ostavku pre nego dođe ponuda da prizna lažnu državu Kosovo koja je plod njegove izdajničke politike prema KiM jer je na tu ponudu pristao još 2012. kada je u Berlinu prihvatio taj uslov da bi došao na vlast. Sad samo stiže račun”

Prethodno je Boško Obradović snimio čudan video, dosta neobičan za naše političke prilike. On je sa tri čaše slikovito pokazao šta Vučić radi i do čega će dovesti Srbiju.

Ovaj video je izazvao pravi tajfun na svim socijalnim mrežama i napravio pometnju u redovima SNS a Vučića je doveo do besa kojeg nije mogao da sakrije pa ga je javno manifestovao u video prilogu.

Evo kako izgleda video koji je Vučića iznervirao:

Odmah posle ove objave Obradovića predsednik Srbije je dao poduži intervju a ostala je upečatljiva Vučićeva ocena da je Obradović fašista uz još neke teške uvrede.

Evo kako je to izgledalo:

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …