Home / TEMA DANA / OVO MEDIJI KRIJU! Srpski ekspert otkrio: „Vučić će uvesti sankcije Rusiji i priznati nezavisnost Kosova! Evo šta se zaista dešava..“ (VIDEO)

OVO MEDIJI KRIJU! Srpski ekspert otkrio: „Vučić će uvesti sankcije Rusiji i priznati nezavisnost Kosova! Evo šta se zaista dešava..“ (VIDEO)

prof-dr-milan-brdar

Gost emisije „Intervjubio je prof. dr MilaBrdar, univerzitetski profesonekadašnji predsednik Srpskofilozofskodruštva.

„To su naši uvukli te dijaloge u politiku, od devedesete do danas sve smo izgubili dijalozima… Čim pristajete na dijalog priznajete sagovornika, kako priznajete sagovornika priznajete i njegovu pretenziju na nešto, kako priznajete pretenziju tako ćete završiti kao nekim kompromisom u najboljem izdanju, što je svojevremeno bila podela Kosova koju je predlagao Dobrica Ćosić. Ček, a zašto bi mi delili Kosovo? E, pa zato što smo seli za sto po nagovoru EU i Amerike sa šiptarskim predstavnicima. Ako su oni bili teroristi za nas, a kolko vidimo svaki separatizam za centralnu vlast je teroristički, onda tu dijaloga nije smelo ni da bude. Pa mi smo u dijalogu, naročito od dvehiljadite godine, i kako stoje stvari – izgubili smo sve…“

„Mi nemamo ozbiljnu elitu i ozbiljnu vlast koja brani državne interese.“

Pogledajte video:

 

Check Also

BOŽO PRELEVIĆ OTKRIVA ZAVERU: PLAN JE DA MIGRANTI ZAMENE SRBE

Epidemija COVID-19 pokazala je koliko je država Srbija slaba i neorganizovana. Advokat Božo Prelević upozorava …