Home / TEMA DANA / RADULOVIĆ: U TOKU JE KOLONIZACIJA SRBIJE- EVO KO, KAKO I ZAŠTO (VIDEO)

RADULOVIĆ: U TOKU JE KOLONIZACIJA SRBIJE- EVO KO, KAKO I ZAŠTO (VIDEO)

Gostujući u emisiji “Kota-17” produkcije Helm Kast predsednik Dosta je bilo Saša Radulović objasnio je kako je njegova stranka na poslednjim istraživanjima izbila na prvo mesto po popularnosti opozicionih partija u Srbiji.

Bez obzira na trenutnu “distorziju” na političkoj sceni u Srbiji, on tvrdi da su zadnja istraživanja stavila njegovu stranku na početak kolone, zbog principijelnog stava da je Kosovo sastavni deo Srbije, i da su atak na ljudska prava tokom pandemije, neoprostiva za trenutni režim.

On je takođe naglasio da je DJB skinuo rukavice i da više nema političke korektnosti prema bilo kom pojedincu ili instituciji koja i dalje podržava postupke Vlade Srbije.

Radulović tvrdi da će globalno gledano, biti jako teško, ali da anti-globalizam kreće u ozbiljnu ofanzivu, jer su obični ljudi u Srbiji i Evropi, shvatili ko im radi o životima. On je detaljno objasnio kako 15 porodica kontroliše ceo svet i kakvi su planovi bankara kod kojih se sve zemlje zadužuju, pa i SAD. On je objasnio da SAD ne štampaju novac kako to mnogi veruju već da to rade privatne banke.

Takođe je istakao dva uslova za ulazak u koaliciju sa mogucim partnerima – obavezna kontrola na sledećim izborima i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Pogledajte video:

(Helmcast)

Check Also

KO MU JE TO OMOGUĆIO? VELJA NEVOLJA IMAO ISTA KOLA I TABLICE KAO DIREKTOR POLICIJE REBIĆ! EVO ŠTA SE KRIJE..

Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja uspevao je da izbegne zaustavljanje policije, jer je u …