Home / TEMA DANA / RUDAN OBJAVOM „ZAPALILA“ MREŽE: MORAM OBJASNITI ZAŠTO HRVATE NAZIVAM ZEČEVIMA…

RUDAN OBJAVOM „ZAPALILA“ MREŽE: MORAM OBJASNITI ZAŠTO HRVATE NAZIVAM ZEČEVIMA…

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po britkom jeziku, komentarisala je i nedavne napade na Srbe kraj Knina, ali i na Srbina povratnika nedaleko od Rijeke.

Piše: Vedrana Rudan

„I zecu se ku**c na sirotinju diže. To je poznata, stara hrvatska poslovica. Samo u tom kontekstu možemo objasniti zašto su u poslednje vreme Hrvati krenuli mlatiti Srbe.

Srbi kao bilo kakav faktor u Hrvatskoj ne postoje. Ima ih u vukojebinama Dalmatinske zagore i nešto sitno u gradovima.

U Dalmatinskoj zagori žive starci bez struje i vode koji s vremena na vreme smeju nešto reći perverznom novinaru koji misli da i sirotinja ima pravo na život i onda kada je srpska.

Kad tekst izađe, ako ga urednik pusti, novinaru zečevi preko portala j**u četničku mater i pitaju ga gde je bio devedeset i prve i j**e se njima što je novinarčić devedeset i prve plivao tati u jajima.

Ako se neki novinar usudi na temu mlaćenja Srba obratiti direktno, ima jedan ludi Stojanac koji je to učinio, našem premijeru, njemu pukne film.

Novinara na licu mesta proglasi “aktivistom”, drugo ime za četnika, i demonstrativno od**be u obližnju oštariju.

Kakve veze, je li, ima premijer sa s*anjem koje se dešava u Hrvatskoj?

Neka institucije rade svoj posao, nema premijer vremena za pi*darije dok njega i pratnju u ohlađenoj oštariji čeka zubatac, ne iz uzgoja.

I tako ovih dana krenuše zečevi uzdignuta k**ca uređivati Lijepu Našu.

Negde Srbinu polome noge jer je gledao utakmicu, pa tresnu dete, poznato je da se svako Srpče pretvori u Srbina, dobra je ideja i sedamdesetogodišnjem starcu razbiti tintaru, ionako će policija privesti Srbina, ne zeca.

Naši političari i političarke imaju samo lepe reči za zečeve. Jasno je njima da je bolje da se zečevima diže k**ac na sirotinju nego da im se, ne daj bože, digne na njih.

Siroti hrvatski političari.

Nema u Hrvatskoj zeca kome će se dignuti na Plenkovića, Kolindu i policajku iz Kanade. Naši političari su doktorirali kastraciju zečeva.

Moram objasniti zašto Hrvate nazivam zečevima kad su, je li, hrabro i goloruki nasrtali na neprijatelja?

Zaboravila sam ko je prvi počeo, pi**a mi, je li, materina, je li, četnička. Zečići, zaboravili ste, svoji ste na svome, oterali ste ih, čemu erekcija nakon toliko godina i veličanstvene pobjede?

Ne, nemam ništa protiv dizanja k**ca kad se pravom mužu digne k**ac na junaka. Sećate se kad su ne tako davno britanski NATO junaci provalili u Zadar? Bili su naoružani, u punoj snazi.

Popišali su i po*rali Zadar, razvalili kafiće, nisu platili piće, čiste Hrvatice hvatali su za hrvatsku guzicu, rigali su gde su stigli i u hrvatskom gradu je**li mater Hrvatima.

Gde ste bili, zečići? Gde je bila policija? Ko je branio Zadar od agresora?

Kome se tih dana u Zadru dignuo hrvatski k**ac u cilju odbrane svetog nam tla?

Ja ću vam reći ono što znate. Nikome.

NATO dečki nisu sirotinja, NATO dečki imaju palice, šake, oružje, moć, status. NATO dečki nisu bedni hrvatski Srbi koje svaki hrvatski zec sme je**ti.

Zato vas prezirem, zečići.

I vas i one koji vas huškaju. Da imate malo mozga znali biste kome bi danas u Hrvatskoj trebalo razbiti glavu. Možda i imate mozga, ali nemate mu*a.

Čemu se ja čudim? Kakav narod takav i orgazam.

(rudan. info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …