Home / TEMA DANA / SANDULOVIĆ: SNS SPREMIO NEVEROVATAN MANEVAR DA DOBIJE IZBORE- EVO KAKAV IM JE PLAN (VIDEO)

SANDULOVIĆ: SNS SPREMIO NEVEROVATAN MANEVAR DA DOBIJE IZBORE- EVO KAKAV IM JE PLAN (VIDEO)

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović za TV Srpski Kolektiv razotkriva novi predizborni sistem SNS manipulacije!

Po mojim glavnim informacijama SNS brigada, SNS divizija je po Vučićevom nalogu pripremila jednu opštu zloupotrebu podataka svih građana na području cele Srbije. Sve opštine su dužne da daju kompletne podatke svih punoletnih lica koji žive na teritoriji, a SNS aktivisti će shodno podacima koje im budu dali, a takve podatke daje i mup srbije, po tim adresama ići ljudima na stanove, u kuće pa i bolnice, ako su tamo, sa pitanjem da li će glasati za SNS, da li su protiv ili uzdržani, tvrdi Sandulović i dodaje:

– Oni koji će glasati biće upisani, i na dan izbora imaće obezbeđen prevoz i nadgledaće ih da li su zaista glasali za SNS, oni koji su protiv snosiće druge konsekvence, kao što su otkazi, slanje izvršitelja, ukidanje penzije, struje… koristiće sve aparate vlasti da nekom zagorčaju život i egzistencijalne uslove.

Neopredeljeni će biti pritiskani od strane aktivista da li su promenili svoje mišljenje. To nas uvodi u period drugog svetskog rata kada su SS divizije vršile takve evidencije…kaže on. A šta je još ispričao pogledajte u videu.

(Pravda.rs)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …